Obavijesti

Sport

Komentari 59

Ljubičić skromno nakon što je zabio četiri gola: Broj nije toliko bitan, ima prostora za napredak

Ljubičić skromno nakon što je zabio četiri gola:  Broj nije toliko bitan, ima prostora za napredak
2

Moram napredovati u svakom pogledu. U igri glavom, u snazi, količini ​​trčanja, igri lijevom i desnom nogom, također u završnici. Do sada mislim da mi je išlo prilično dobro, rekao je Ljubičić

VIDEO

Sjajni Marin Ljubičić (20), koji je iz Hajduka otišao na posudbu u austrijski LASK iz Linza, nakon prva tri kola uvjerljivo je najbolji strijelac lige sa šest golova, a u susretu protiv Wolfsbergera zabio je čak četiri gola. 

Pokretanje videa...

Ljubičićev vatreni doček 00:36

Prvi je postigao već u 27. sekundi, drugi je sjajno odradio napad, izbio sam pred golmana i neobranjivo pogodio, za treći se majstorski riješio čuvara i zabio u suprotan kut dok mu se za četvrti odbila na nogu uz malo sreće.

- Moram napredovati u svakom pogledu. U igri glavom, u snazi, količini ​​trčanja, igri lijevom i desnom nogom, također u završnici. Imam još dosta prostora za napredak -  skromna je prva reakcija 20-godišnjaka iz Splita. 

-  Do sada mislim da mi je išlo prilično dobro. Nadam se da ću moći zadržati svoju kvotu - uz osmijeh je rekao Ljubičić. 

Već na pripremnim utakmicama postigao je tri gola, nakon čega i jedan u kupu. Zatim je počela i austrijska Bundesliga pa je Ljubičić zaredom zabio Klagenfurtu i bečkoj Austriji. 

- Želim ići korak po korak, ostati fokusiran i biti uz momčad. Golovi onda dođu sami od sebe, broj nije toliko bitan - rekao je. 

Bivši austrijski nogometaš koji sada radi kao stručni analitičar za tamošnji Sky Sports, Marc Janko, prokomentirao je Ljubičićevu reakciju nakon što ga je trener izvadio iz igre. 

- Mislio sam da će se 'zapaliti' kad ga je trener zamijenio u 60. minuti - rekao je Marc Janko, jedan od najuspješnijih austrijskih napadača u povijesti. 

 - Da su meni to napravili, bio bih nevjerojatno ljut - dodao je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe