Obavijesti

Sport

Komentari 69

VIDEO Predstava za anale: Kako je Ljubičić sprašio četiri komada

VIDEO Predstava za anale: Kako je Ljubičić sprašio četiri komada

To što je donedavni 'bili tić' isporučio protiv Wolfsbergera (5-1) zacementiralo ga je u prvi sastav, ako je i bilo najmanje dvojbe, te potencijalno privuklo pažnju i većih austrijskih klubova. Poput Salzburga

VIDEO

Pustio je suzu kada je odlazio s Poljuda. Nakon 11 godina u klubu napustio je Hajduk i okrenuo novu stranicu u karijeri.

- Iskreno, nije mi bilo lako. Kada sam na odlasku stao ispred igrača zablokirao sam, nisam znao što govoriti. A kada sam izašao iz hotelskog restorana, odmah me 'sasiklo', pustio sam suzu - rekao je Marin Ljubičić (20) nakon što se pozdravio sa suigračima i zaputio u novu avanturu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ljubičićev vatreni doček 00:36

A jednom kada se predstavio LASK-u nije prestao zabijati. Doslovno. Već na pripremnim utakmicama postigao je tri gola, nakon čega i jedan u kupu. Zatim je počela i austrijska Bundesliga pa je Ljubičić zaredom zabio Klagenfurtu i bečkoj Austriji.

Svaki trener bio bi zadovoljan takvim učinkom, no ono što je donedavni 'bili tić' isporučio u subotu na gostovanju kod Wolfsbergera (5-1) zacementiralo ga je u prvi sastav ako je i bilo najmanje dvojbe te potencijalno privuklo pažnju i većih austrijskih klubova. Tu se prvenstveno misli na Salzburg, koji je 'Bog i batina' u Austriji, nešto poput Bayerna u Njemačkoj.

Ljubičić je utrpao nevjerojatna četiri gola dok mu je za hat-trick trebalo svega 37 minuta!

POGLEDAJTE VIDEO GOLOVA:

Prvi je postigao već u 27. sekundi, drugi je sjajno odradio napad, izbio sam pred golmana i neobranjivo pogodio, za treći se majstorski riješio čuvara i zabio u suprotan kut dok mu se za četvrti odbila na nogu uz malo sreće.

Današnjim golovima stigao je do brojke šest u samo tri kola čime je uvjerljivo sam na vrhu liste najboljih strijelaca austrijskog prvenstva. Šest igrača mu gleda u leđa i ima po dva pogotka.

I ne samo to. Ljubičić je učinkom od barem jednog gola u prva tri kola postao prvi igrač u povijesti LASK-a kojem je to pošlo za nogom. Nevjerojatne dane proživljava ovaj talentirani napadač za kojeg nije bilo mjesta na Poljudu.

A što je, reklo bi se u narodu, najtužnije, ako ovako nastavi, netko drugi će zaraditi na Ljubičiću puno veći novac nego što će dobiti Hajduk. Posudba je besplatna, a na kraju sezone LASK ima opciju otkupa Ljubičićevog ugovora za 2,4 milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe