Sport

Komentari 69

VIDEO Predstava za anale: Kako je Ljubičić sprašio četiri komada

VIDEO Predstava za anale: Kako je Ljubičić sprašio četiri komada

To što je donedavni 'bili tić' isporučio protiv Wolfsbergera (5-1) zacementiralo ga je u prvi sastav, ako je i bilo najmanje dvojbe, te potencijalno privuklo pažnju i većih austrijskih klubova. Poput Salzburga

Pustio je suzu kada je odlazio s Poljuda. Nakon 11 godina u klubu napustio je Hajduk i okrenuo novu stranicu u karijeri.

- Iskreno, nije mi bilo lako. Kada sam na odlasku stao ispred igrača zablokirao sam, nisam znao što govoriti. A kada sam izašao iz hotelskog restorana, odmah me 'sasiklo', pustio sam suzu - rekao je Marin Ljubičić (20) nakon što se pozdravio sa suigračima i zaputio u novu avanturu.

POGLEDAJTE VIDEO:

A jednom kada se predstavio LASK-u nije prestao zabijati. Doslovno. Već na pripremnim utakmicama postigao je tri gola, nakon čega i jedan u kupu. Zatim je počela i austrijska Bundesliga pa je Ljubičić zaredom zabio Klagenfurtu i bečkoj Austriji.

Svaki trener bio bi zadovoljan takvim učinkom, no ono što je donedavni 'bili tić' isporučio u subotu na gostovanju kod Wolfsbergera (5-1) zacementiralo ga je u prvi sastav ako je i bilo najmanje dvojbe te potencijalno privuklo pažnju i većih austrijskih klubova. Tu se prvenstveno misli na Salzburg, koji je 'Bog i batina' u Austriji, nešto poput Bayerna u Njemačkoj.

Ljubičić je utrpao nevjerojatna četiri gola dok mu je za hat-trick trebalo svega 37 minuta!

POGLEDAJTE VIDEO GOLOVA:

Prvi je postigao već u 27. sekundi, drugi je sjajno odradio napad, izbio sam pred golmana i neobranjivo pogodio, za treći se majstorski riješio čuvara i zabio u suprotan kut dok mu se za četvrti odbila na nogu uz malo sreće.

Današnjim golovima stigao je do brojke šest u samo tri kola čime je uvjerljivo sam na vrhu liste najboljih strijelaca austrijskog prvenstva. Šest igrača mu gleda u leđa i ima po dva pogotka.

I ne samo to. Ljubičić je učinkom od barem jednog gola u prva tri kola postao prvi igrač u povijesti LASK-a kojem je to pošlo za nogom. Nevjerojatne dane proživljava ovaj talentirani napadač za kojeg nije bilo mjesta na Poljudu.

A što je, reklo bi se u narodu, najtužnije, ako ovako nastavi, netko drugi će zaraditi na Ljubičiću puno veći novac nego što će dobiti Hajduk. Posudba je besplatna, a na kraju sezone LASK ima opciju otkupa Ljubičićevog ugovora za 2,4 milijuna eura.