To je to što me zanima!

Ljupko Petrović: Prosinečki je sigurno dostojan Marakane...

Srpski nogometni stručnjak, trenutno trener Lokomotive, komentirao je aktualan dolazak Roberta Prosinečkog na klupu crveno-bijelih. Misli da nije pravo vrijeme...
Vidi originalni članak

Legendarni bivši trener Crvene zvezde Ljupko Petrović kazao je da je Robert Prosinečki dostojan Marakane. Sadašnji trener Lokomotive, Zvezdu je vodio u tri navrata, a 1991. godine postao je prvak Europe. Njegov bivši pulen sada je na pragu beogradskog kluba, a Petrović je za Sportal naglasio da je Robi jedan od najboljih igrača u povijesti kluba i da je dorastao toj funkciji, te da se ne postaje svjetski i europski prvak slučajno. 

Ipak, smatra da za to nije idealan trenutak jer klub u zadnje vrijeme ne stoji dobro. No, potiče Žutog da se primi posla jer kaže ako želiš nešto napraviti, moraš biti hrabar. Svaka odluka vuče neku posljedicu, pa bili to i problemi koje bi kao Hrvat mogao imati u Beogradu.

Prosinečki nikad nije vodio samostalno jedan tako veliki klub. Ljupko Petrović i za to ima odgovor. Mnogi su igrači odmah po završetku karijere krenuli u uspješnu trenersku, a Prosinečkom će rad u stručnom stožeru reprezentacije mnogo pomoći. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Frank Ribery 09.12.2010.

    Krivu sliku ste stavili,pa ovaj lik prodaje kebabe na Tresnjavackom placu

  • Tomislav Niklovan 08.12.2010.

    A ovaj dida jadni mora u Hrvatskoj zaradjivat za kruh jer ga nece niko u Srbiji, vjerojatno jedva ceka da pobjegne u Srbiju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare