To je to što me zanima!

Kakva šteta! Ljutić pala u Areu, jedina nije uspjela završiti utrku

Ostala je na unutarnjoj skiji, proklizala pa pala. A gornji dio staze odradila je jako dobro i do trenutka pada imala je pola sekunde prednosti pred tada vodećom Direz. Jedina nije uspjela doći do cilja u drugoj vožnji
Vidi originalni članak

Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić nije uspjela završiti drugu vožnju veleslaloma u švedskom Areu. U prvoj vožnji je bila sedma i smiješilo joj se još jedno postolje, četvrto u karijeri.

U tim trenucima vodeća je bila Francuskinja Clara Direz koja je odradila sjajnu drugu vožnju s trećim najbržim vremenom. Ljutić je startala sa 63 stotinke prednosti.

Ljutić imala pola sekunde prednosti

Na prvom prolazu izgubila je svega jednu stotinku, odradila je fantastičan prvi dio. U srednjem dijelu izgubila je još 12 stotinki, a onda je uslijedila greška. Ostala je na unutarnjoj skiji, proklizala pa pala. Zaista velika šteta jer je išla sjajno i preuzela bi prvo mjesto, ali nedostajalo je malo sreće.

Slavila Talijanka Brignone

A onda su na stazu stale vodeće. Talijanka Federica Brignone je briljirala i s najbržom drugom vožnjom odnijela pobjedu ispred Sare Hector (+0.33) koja je u prvoj vožnji bila vodeća. Treća je završila Švicarka Lara Gut-Behrami (+0.40).

Nesretna činjenica je da je Ljutić, ustvari, jedina skijašica koja je odustala u drugoj vožnji. Ostalih 29 su uspjele stići do cilja.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Roberto Malone 09.03.2024.

    Opet zapela o dildo

  • aingemahtec 09.03.2024.

    Drž se puca i ideme dale

  • đovanoti 09.03.2024.

    Samo je jedna Janica

Komentiraj...
Vidi sve komentare