To je to što me zanima!

Lokomotiva je za bratski derbi s Dinamom dovela Krstanovića

Hvala Širokom i ljudima u klubu koji su bili zaista korektni pri razlazu. Nikakvih konflikata i nesporazuma nije bilo, imao sam želju okušati se još jednom u novoj sredini, rekao je Ivan Krstanović
Vidi originalni članak

Ivan Krstanović trenutno odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona kojeg je dobio protiv GOŠK-a, a utakmica u Gabeli bila je posljednja za njega u plavom-bijelom dresu jer je Široki Brijeg danas potvrdio transfer u Lokomotivu.

- Hvala Širokom i ljudima u klubu koji su bili zaista korektni pri razlazu. Nikakvih konflikata i nesporazuma nije bilo, imao sam želju okušati se još jednom u novoj sredini. Hvala također stručnom stožeru na čelu s trenerom Sablićem na odličnoj suradnji - rekao je Ivan Krstanović, koji se na kraju zahvalio i navijačima: 

- Bili su uz nas sve vrijeme kao zaista velika podrška u važnim utakmicama. Neka tako samo nastave i budu uz ovu momčad koja to zaista zaslužuje. Naravno, svojim dosadašnjim suigračima želim puno sreće u nastavku prvenstva i da dođu prvi do cilja.

Krstanović je poznato ima na hrvatskim terenima jer je ranije igrao za Zadar, Zagreb, Rijeku i Dinamu, a u sezoni 2010./2011. je bio najbolji strijelac HNL-a s 19 zabijenih golova. Lokomotiva ga je dovela uoči derbija protiv Dinama (nedjelja u 19 sati).
 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • nostradamus 23.08.2017.

    Taj lik je bio odličan dok je igrao u HNL-u. Spor, ali jak ko bik i nekako je uspjevao davati te golove. Ne znam koliko će ga Tokić uspjet iskoristiti niti znam u kakvom je stanju. Niti znam kako će se uklopiti u svlačionicu Lokosa tamo su sve deca...

  • NDH-AP1 23.08.2017.

    A zato je mamic bio u hercegovini, dogovorio transfer u prciju.

  • Desnooddesno 23.08.2017.

    Koja korist što ga je dovela,kada se rezultat unaprijed zna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare