To je to što me zanima!

Lokosi su svladali Dragovoljac u posljednjim sekundama...

Nogometaši Lokomotive 10. kolo Prve HNL otvorili su pobjedom 2-1 nad Hrvatskim dragovoljcem, koju je Ante Budimir osigurao u trećoj minuti sudačke nadoknade
Vidi originalni članak

U sjeni nastupa hrvatske košarkaške reprezentacije na Eurobasketu, 10. kolo Prve HNL u petak navečer otvorili su nogometaši Lokomotive i Hrvatskog dragovoljca, a Maksimir zadovoljniji napuštaju domaćini.

Sve se činilo da će obje momčadi podijeliti po bod, u posljednjim sekundama utakmice, u trećoj minuti nadoknade ukazao se Ante Budimir, koji je nakon ubačaja s lijeve strane donio 2-1 pobjedu.

S nova tri boda, ali i utakmicom više, Lokosi su se na vrhu bodovno izjednačili s Dinamom ostvarivši šestu pobjedu u prvenstvu. Do njega su došli teže od očekivanog jer Dragovoljac je bio taj, koji je poveo, unatoč prividnoj dominaciji domaćina. U 25. minuti gostima iz Sigeta 1-0 vodstvo donio je Stipe Bačelić-Grgić udarcem glavom nakon ubačaja Tomića s desne strane.

U nastavku Lokomotiva je krenula po izjednačenje, a ono je došlo u 47. minuti preko Ivana Lendrića, koji s pet metara lako zabija. Trenutak nepažnje braniča gostiju u posljednjim sekundama donio im je već šesti poraz u prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • RuTeNkA_22 21.09.2013.

    kakvo namještanje iz 2 u 1 presmješno i jadno

  • KEDYST 21.09.2013.

    gdje igra dinamo i dinamo2 tu ima puno kladioničkih prijelaza iz 2/1 pa i iz 1/2, evo npr. dinamo2 već u 10.kolu ima 2 preokreta i to baš sa Osijekom (Širić) i hrv.dragovoljac (Zagreb) pametnom dosta, ako četnički vojvoda nije dobio od LP-a novce, zna on kako će do njih!!!

  • shit_happens_ 21.09.2013.

    da onaj mamić nije sprčako kramu i antolića dans bi lokosi ozbiljno zaprijetili dinamu ali su igrali ovu tekmu dosta loše nekako nepovezano u obrani su bili mlaki mali su igrali ko baletani a ne ko fajteri

Komentiraj...
Vidi sve komentare