To je to što me zanima!

Lokosi zadovoljniji: Kramarić zabio za remi protiv Cibalije

Nogometaši Cibalije i Lokomotive u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa igrali su 1-1 u teškim uvjetima. Domaćini su poveli preko Mazalovića, a izjednačio je Kramarić
Vidi originalni članak

Iako se prvotno trebalo odigrati dvije utakmice polufinala Hrvatskog kupa samo je aktivno bilo u Vinkovcima, u kojima nogometni teren nije bio u ništa boljem stanju od koprivničkog zbog čijeg se lošeg stanja odgodila utakmica Slavena i Hajduka.

Za razliku od njih po teškom terenu izašli su Cibalia i Lokomotiva u prvom polufinalnom susretu, a bolje su se snašli gosti izvukavši važan 1-1 remi uoči uzvrata na Maksimiru.

No Vinkovčani su ti koji su poveli, a dogodilo se to u 22. minuti preko Mazalovića, koji je s pet metara matirao Lokose. Cibalia je krenula po drugi gol u prvom poluvremenu, no pritisak nije uspjela realizirati. U nastavku je inicijativu preuzela zagrebačka momčad, a ofenziva se isplatila u 58. minuti kad Kramarić postavlja 1-1 udarcem glavom s pet metara nakon ubačaja Bručića.

Uzvrat se igra 17. travnja na Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • boki21 04.04.2013.

    zašto se i igra po tim uvjetima.

  • shit_happens_ 04.04.2013.

    kako bi volio da finale bude lokomotiva hajduk i da lokosi našodraju hajduka da im zatvore usta i utjeraju strah u kosti

  • PoslovniSavjeti 04.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare