To je to što me zanima!

Lonzo Ball izbjegao katastrofu: Mrcinski Embiid ga skoro ugasio

Kamerunac je u prodoru na koš izgubio loptu pa nezadovoljan odigranom akcijom zamahnuo desnicom. Nije boksač, ali da je grdosija od 127 kilograma uspjela plasirati udarac, Ball bi se na licu mjesta ispružio
Vidi originalni članak

Chicago Bullsi doživjeli su i drugi poraz od Philadelphia 76ersa u samo tri dana. Sixersi su prvo slavili na svojem parketu, a onda i u United Centru u Chicagu (114-105).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bullsima nije pomogao ni noćas vrlo raspoloženi Zach LaVine, koji je utakmicu okončao s 32 poena, devet skokova i tri asistencije. DeMar DeRozan postigao je 25 poena uz četiri skoka i isto toliko asistencija, no čovjek odluke ipak je bio Joel Embiid. Stasiti centar Sixersa utrpao je 30 poena i skupio 15 skokova.

Upravo je Embiid u jednom trenu utakmice došao u središte pažnje nakon što je u naletu bijesa skoro nokautirao Lonza Balla!

VIDEO SITUACIJE POGLEDAJTE OVDJE

Kamerunac je u prodoru na koš izgubio loptu pa nezadovoljan odigranom akcijom zamahnuo desnicom. Nije boksač ni MMA borac, ali da je grdosija od 127 kilograma uspjela plasirati, Ball bi se na licu mjesta ispružio koliko je dug.

NBA Miami zaustavio Babin Utah, Bogdanović među boljima sa 16

Srećom, plej Bullsa bio je taman na tolikoj udaljenosti da je nekako uspio izbjeći katastrofu, a mora se priznati da ga je djelomično spasila i frizura.

Embiid je za reakciju dobio tehničku pa je, nakon što ga je prošao nalet bijesa, zagrlio Balla i ispričao se.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nap 07.11.2021.

    bullsi trebaju bolje igrat super su počeli

  • MatijaKezele 07.11.2021.

    Zasto nije iskljucen? Nema on sta lamantat rukama

  • nickkobalt9 07.11.2021.

    Odličan video!

Komentiraj...
Vidi sve komentare