To je to što me zanima!

Lopeteguijev otac je bijesan: Pa pokrali su mi sina za 50 golova

Julen Lopetegui je jedna od najomraženijih figura u Madridu. Real je razbijen na Camp Nou od Barcelone s ogromnih 5-1, a upravo se španjolskog trenera smatra krivim. S time se ne slaže trenerov otac
Vidi originalni članak

Pitanje je trenutka kada će Julen Lopetegui dobiti otkaz na klupi Real Madrida. Antonio Conte bi trebao sjesti na vruću stolicu Real Madrida, a mediji nemilosrdno rešetaju Lopeteguija kojeg smatraju najodgovornijim za ove loše nastupe Reala. Jose Antonio Lopetegui, igračev otac i legendarni dizač utega, odlučio je braniti svog sina u razgovoru za El Mundo.

- Trener je dobar onoliko koliko su mu dobri igrači. Julen je ostao bez Cristiana Ronalda, a nije dobio nikakvu zamjenu za njega. Svašta su govorili, da dolazi Neymar, pa na kraju nije bilo nikoga. Mom sinu su ukrali 50 golova, opljačkan je za točno toliko - rekao je Lopetegui stariji, a nakon što je shvatio da je sina doveo u neugodan položaj ublažio je izjavu.

- Julen je oduševljen s igračima koje ima na raspolaganju. Govori mi kako su sjajni ljudi. Uvjerava me da za njega daju sve od sebe i njih ne krivi za ništa - kaže Jose Antonio Lopetegui.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Kis00 29.10.2018.

    Zidan je tocno znao da ova ekipa je svoje dala. Na vidiku nisu bila nikakva pojacanja i on je odlucio otic. Vi sta pricate kako je ovaj unistio luku nemate pojma o cemu pricate. Svaka cast luki al on je svoje odigrao

  • Dr.Gonzo. 29.10.2018.

    Ovaj Lopata si je unistio doslovno karijeru, sjebao svjetsko Spanjolskoj repki, trenira jedan od najgorih Real Madrida u povijesti, dobit ce uskoro otkaz nakon samo par utakmica. Bas mi je drago :)

  • Smogovac_2 29.10.2018.

    Uz sve što si učinio Realu, LopAtegui, sredio si i Luku. Sada je na 25%.

Komentiraj...
Vidi sve komentare