To je to što me zanima!

'Lord' Bendtner je dobio raniji raskid ugovora s Wolfsburgom

Nicklas Bentdner napustio je Wolfsburg nakon što je sporazumno i dogovorom raskinuo važeći ugovor s njemačkim klubom. Odlazi nakon dvije godine
Vidi originalni članak

Danski napadač Nicklas Bendtner nije igrao od veljače i rečeno mu je da ne mora dolaziti na treninge prošli mjesec (ožujak). Razlog je jednostavan: Bendtner je u ožujku zakasnio na trening 45 minuta dok je u veljači kažnjen zbog stavljanja slike svojeg Mercedesa na društvene mreže.

To i ne bi bilo toliko strašno da Volkswagen nije jedan od glavnih sponzora Wolfsburga.

- I Nicklas i mi smo imali velika očekivanja kada je došao. Ali nakon dvije godine moramo se složiti da nije zadovoljio ni svoja, a ni naša očekivanja. Nastavak suradnje više nema smisla - rekao je Wolfsburgov sportski direktor Klaus Allofs pa dodao:

- Iz tog razloga došli smo do zajedničkog dogovora i složili smo se da je najpametnije raskinuti ugovor. Nicklasu želimo sve najbolje u budućoj karijeri.

Bendtner je u Wolfsburg došao iz Arsenala 2014. godine, a u 47 utakmica zabio je 9 golova i niti jednom asistirao.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • strmi007 26.04.2016.

    Iduća destinacija - Barca!

  • chelseaMG 25.04.2016.

    i opet zabio 9 golova više za wolsburg nego messi

  • viscuma 25.04.2016.

    Pa i nema bas tako groznu statistiku 47/9...Prije je dobio nogu zbog loseg imidza i sveopce sprdacine na njegovo ime koju su zapoceli Arsenalovi navijaci.A i nekog u Volkswagenu je razbjesnilo to sto se slikao sa Mercedesom, pa nije folcika za milijunase, sta se ljute na Lorda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare