To je to što me zanima!

Lord Bendtner mora u zatvor na 50 dana, povukao je žalbu...

Nakon što je početkom studenog Nicklas Bendtner optužen zbog napada na taksista, odlučio je uložiti žalbu na odluku suda. Iz nepoznatih razloga odlučio je povući žalbu i odslužiti zatvorsku kaznu
Vidi originalni članak

Od najboljeg strijelca norveške lige, do zatvorske ćelije. Ukratko, to je put Nicklasa Bendtnera, bivšeg igrača Arsenala i danskog reprezentativca.

Kako prenosi Daily Mail, Bendtner je povukao žalbu na odluku suda i morat će odslužiti zatvorsku kaznu u trajanju od 50 dana. Također, sud je objavio da je odlučio kako će odbiti žalbu. Podsjetimo, Bendtner je optužen za nanošenje tjelesnih ozljeda taksistu u Kopenhagenu. Tridesetogodišnji igrač Rosenborga priznao je udaranje vozača taksija, ali je istaknuo kako je sve učinio u samoobrani.

Lord je od 2005. do 2014. igrao u Arsenalu gdje je u 171 utakmici postigao 45 golova. Nakon toga bio je na posudbama u Sunderlandu i Juventusu, da bi u sezoni 14/15 potpisao za njemački Wolfsburg. Tamo je proveo jednu sezonu nakon koje se zaputio u engleskog drugoligaša Nottingham Forest gdje je u 17 nastupa imao dva pogotka i dvije asistencije.

Prošle je sezone bio najbolji strijelac norveškog prvenstva sa 19 postignutih golova u dresu Rosenborga čiji je igrač postao nakon epizode u Forestu. Ako sud odbije njegovu žalbu, Bendtner će morati pauzirati igranje za norveški klub s kojim ima ugovor do kraja 2019. godine.

Izgleda kako će morati iskoristiti neku vrstu godišnjeg odmora jer Rosenborg neko vrijeme neće moći računati na svoju "devetku".

Idi na 24sata

Komentari 6

  • komentator__Luka 21.11.2018.

    sam bog što nije igrao protiv nas, nebi prošli osminu

  • 21.11.2018.

    steta sto benzema i onaj fals musliman nisu imali sudjenje u danskoj

  • Lothar2104 21.11.2018.

    Najbolji napadac u povijesti nogometa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare