To je to što me zanima!

Lorenzo: Rossi je frustriran jer smo Marquez i ja mlađi i brži...

Uopće ne bi bilo kontroverzi da je Rossi bio brz kao Marquez i ja te da je osvojio više bodova do Valencije, rekao je novi svjetski prvak Španjolac Jorge Lorenzo...
Vidi originalni članak

Ne stišava se bura nakon posljednje utrke MotoGP serije u kojoj je Jorge Lorenzo osvojio naslov svjetskog prvaka, a Valentino Rossi, koji je vodio cijelu sezonu i koji je zbog kazne morao startati s posljednjeg mjesta, bio je drugi. 

Rossi je nakon utrke rekao kako je sve farsa i sramota, optužio je Španjolce za udruživanje i namještanje naslova.

- Marquez je glumio tjelohranitelja Lorenzu i to je sramotno za sport, rekao je Valentino Rossi koji je na utrci prije Valencije nogom udario Marqueza usred vožnje i za to je dobio kaznu koja ga je koštala titule.

Kao i 2007. godine, nije htio doći na svečanu ceremoniju.

- Očito je da postoje mlađi vozači koji su brži od Rossija. Sigurno je to frustrirajuće za njega. Mogao je osvojiti više utrka i doći u Valenciju s nedostižnom prednošću, ali to nije uspio napraviti. Ne znam što će biti dalje, ali siguran sam da je Rossiju ovo bila posljednja šansa za naslov svjetskog prvaka - rekao je Španjolac Jorge Lorenzo.

- Rossi je pogriješio u Maleziji. No svi mi griješimo, on je i dalje veliki šampion i jedan od najvećih vozača u povijesti ovog sporta. Uopće ne bi bilo kontroverzi da je Rossi bio brz kao Marquez i ja te da je osvojio više bodova do Valencije. Znam da mu je teško prihvatiti da nije uspio osvojiti 10. naslov - dodaje novi svjetski prvak.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • cucopljuco69 11.11.2015.

    Rossi je bolji

  • El Tractor 11.11.2015.

    Dottore ne obaziri se na te mulce.

  • keky911 11.11.2015.

    Rossi je legenda za koju se zna već malo duže, a samo ovo da je sa posljednjeg mjesta bio drugi govori TKO je ROSSI! U svakom sportu postoji neko zbog koga sam počeo pratit ili bar tu i tamo pogledat mečeve, utrke U nogometu npr. je to Ronaldinho, u F1 je Schumacher, a u moto utrkama to je VALENTINO ROSSI..46.... -kraj

Komentiraj...
Vidi sve komentare