To je to što me zanima!

Loš start Ice Fevera: Olimpija je šokirala 'medvjede' u Areni

Hokejaši Olimpije pobijedili su Medveščak 4-1 u Areni Zagreb pred oko 10.000 ljudi. "Medvjedi" su loše otvorili "Ice Fever". Nisu znali odgovoriti na odličnu igru Olimpije
Vidi originalni članak

Odlično je počelo. Tom Zanoški zabio je za 1-0. I to je bilo to od "medvjeda" danas. Ljubljanska Olimpija slavila je 4-1 u Areni Zagreb u sklopu "Ice Fevera". Medveščak, osim početnog vodstva, nije napravio baš ništa. 

Nisu "medvjedi" opravdali drugo mjesto EBEL-a. Propustili su pobjedom osvanuti na prvom mjestu lige s obzirom na poraz Vienna Capitalsa kod Albe Volan (3:1). Prekinut je i niz od devet uzastopnih pobjeda zagrebačkog kluba.

Medveščak je poveo, ali samo tri minute nakon vodstva, Olimpija je izjednačila. Ubrzo su Slovenci i poveli i utakmica je krenula u jednom smjeru. "Medvjedi" jednostavno nisu znali odgovoriti na igru ljubljanske momčadi.

Tek što je počela druga trećina, Olimpija je povela 3-1. Medveščak je pokušavao, ali bili su to jalovi napadi pred oko 10.000 navijača u Areni Zagreb. Ubrzo je Olimpija zabila još jedan gol i sve je bilo gotovo. 

U posljednjoj dionici utakmice nije bilo golova. Medveščak je "Ice Fever" otvorio porazom. No više od toga zabrinjava loša igra "medvjeda" koji se očito nisu uspjeli naviknuti na novo okruženje. Priliku za popravni ispit imat će već u petak protiv Klagenfurta. U nedjelju "medvjedi" igraju protiv Salzburga.

EBEL liga, 20. kolo:

Medveščak - Olimpija 1-4

Alba Volan - Vienna Capitals 3-1

Dornbirn - Linz 3-5

Innsbruck - Salzburg 2-5

KAC Klagenfurt - Znojmo 1-2

Villach - Graz 5-7

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Gemmini 18.11.2012.

    Zašto prenosite rivalstvo dvaju klubova na nacionalni nivo i dižete tenzije. Nisu to igrali Slovenci , nego LJ hokejski klub Olimpija , koji je u privatnom vlasništvu i za koji se ne navija više, kao za nekadašnju Olimpiju , nego se ide hokej jednostavno gledati , uživati i popiti po koje pivo. Da ste igrali sa Slovencima - reprezentacijom - dobili bi 14 komada .

  • gospon fulir 15.11.2012.

    Bravo medeki, idemo dalje za naš Zagreb. Neki nikak da shvate da postoje klupski navijači, kao npr u Engleskoj ili Italiji. Navijam za Medveščak, svaka čast repki, ali nema kvalitetu i ne zanima me.

  • titulus 15.11.2012.

    Nadam se da ćemo se već u petak protiv KAC-a vratiti u pobjedničku seriju'', istaknuo je Zanoški koji je opovrgnuo medijske napise o kašnjenju plaća u klubu. "Medijski napisi nemaju veze s istinom, al srećom, igrači ne čitaju hrvatske novine" ''Novine svašta pišu, ali to nije utjecalo na našu igru jer većina igrača ionako ne čita hrvatske novine. Ne znam kome je bilo u interesu da se ta priča objavi baš na dan utakmice, ali tvrdim da više od pola stvari koje su napisane nemaju veze s istinom. Naš klub je stabilan, dobar i nadam se da će takav i ostati. Sve je o.k, nema nikakvih problema i nisu mi jasni motivi nekih koji žele umjetno stvoriti probleme", dodao je Zanoški. pametnom dosta!!!! Zig-Zag Medveščak!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare