To je to što me zanima!

Loši, bogati gubitnici: Aguero i Pep htjeli se tući s domaćima...

NA RUBU INCIDENTA Ispadanje iz FA kupa nikako nije sjelo Guardioli i Agueru. Očekivano, Wiganovi navijači i menadžer provocirali su ih i prije i poslije okršaja, a nekoliko puta umalo su poletjele i šake
Vidi originalni članak

Tko gubi, ima se pravo ljutiti, reći će narod. Tko potroši 255 milijuna eura u jednom roku, trebao bi bez problema izbaciti trećeligaša u kupu, reći će cinici...

Prva ozbiljna mrlja u fantastičnoj sezoni Pepovog Cityja dogodila se u ponedjeljak navečer u osmini finala FA kupa gdje su Citizeni ispali od Wigana (1-0), nekadašnjeg Premierligaša.

IZBACIO IH ČOVJEK S PJESMICOM Šok na Otoku! Pepov je stroj ispao iz FA kupa od trećeligaša

Šokantan poraz teško je sjeo Sergiju Agueru koji nije mogao podnijeti slavlje domaćeg trenera Paula Cooka s navijačima na terenu. Nisu navikli gosti na to ove sezone, obično su oni ti koji slave poslije svake utakmice u svim natjecanjima.

U toj gužvi, jedan je navijač nešto dobacio nervoznom Argentincu i ovaj ga je malo grublje 'pomilovao' rukom.

VIDEO

Wiganov menadžer uoči utakmice ponašao se kao da im u goste dolazi neki klub iz niže rangirane lige. Upitan kakvo će vino popiti poslije sigurne pobjede Cityja u kupu protiv njegove momčadi izjavio je da se vino neće piti i da će Guardiola dobiti limenku piva kao i svaki drugi gost u njihovom domu.

Španjolcu sve to skupa, uz prilično neočekivan poraz, nije sjelo. Katalonac je zamjerio sucu Anthonyju Tayloru zbog isključenja Fabiana Delpha u prvom poluvremenu i zbog toga je ušao u glasnu raspravu s Cookom.

VIDEO

Ovaj mu nije ostao dužan, kamere su uhvatile Pepa kako odguruje suparnika, no situacija se ubrzo smirila. 

U cijelom kaosu najveći junak ispao je Will Grigg, miljenik Wiganovih navijača koji je zabio u 79. minuti za uništavanje Pepovog sna o osvajanju četiri trofeja u istoj sezoni.

Orili su se DW stadionom dobro poznati stihovi...

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Dj killer007 20.02.2018.

    Zasto je moj kom izbrisan??

  • komentator__Luka 20.02.2018.

    busaju se u prsa, i iz lige prvaka će letit kad nalete na bayern, barcu ili real...........tamo su sredili neki basel, lako to

  • Najbolji_Veznjak_Svijeta 20.02.2018.

    Misevi slave,eto zato je PRED s 26 godina odveo Tottenham do finala FA kupa buahahahhahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare