Obavijesti

Sport

Komentari 133

Šok na Otoku! Pepov je stroj ispao iz FA kupa od trećeligaša

Šok na Otoku! Pepov je stroj ispao iz FA kupa od trećeligaša
6

Manchester City vjerojatno je najdominantniji europski nogometni klub ove sezone, ali protiv čvrstog i borbenog trećeligaša Wigana nije mogao ništa. Izgubio je 1-0 i ispao iz FA kupa

VIDEO

Wigan Athletic postao je prva momčad u 137-godišnjoj povijesti FA kupa koja je u jednoj sezoni kao trećeligaš izbacila tri premijerligaša za redom. Nakon Bournemoutha i West Hama, treći je bio možda i najteži mogući - Manchester City (1-0).

Golom u 79. minuti Willa Grigga, čovjeka kojemu su navijači spjevali pjesmicu "Will Grigg's on fire, your defence is terrified", stihove na melodiju hita grupe Gala "Fredd from Desire", mali Wigan treći put u posljednjih pet godina izbacili su višestruko bogatije "građane" iz FA kupa.

Zvijezda Eura, a nije odigrao ni minute: Na, na, na, na, na, na...
Zvijezda Eura, a nije odigrao ni minute: Na, na, na, na, na, na...

Uzalud je momčadi Pepa Guardiole bio 21 udarac prema golu Wigana na stadionu DW. Bilo je to nedovoljno da se svlada borbeno društvo iz League One kojemu je put do pobjede znatno olakšao crveni karton Fabiana Delpha iz nadoknade prvog poluvremena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trećim porazom u sezoni, u tjednu u kojem ga čeka finale liga-kupa, Guardiola se tako oprostio od prvog od moguća četiri trofeja ove sezone. Rekao je prije nekoliko mjeseci kako sigurno neće osvojiti sve, ali da će ga slabašni Wigan nokautirati iz ovog prestižnog natjecanja i proći u četvrtfinale - tomu se sigurno nije mogao nadati.

Wigan će u četvrtfinalu najstarijega nogometnog natjecanja na svijetu dočekati Southampton, a drugi su parovi Sheffield Wednesday/Swansea - Rochdale/Tottenham, Manchester United - Brighton&Hove Albion i Leicester City - Chelsea.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu