To je to što me zanima!

Louis van Gaal 'popljuvao' Maradonu, Riberya, Fifu...

Čini se kako je trener Bayerna, Van Gaal, ustao na krivu nogu jer su u intervjuu 'na tapetu' došli Franck Ribery, Diego Maradona, predsjednik Fife
Vidi originalni članak

Rekao sam uoči Svjetskog prvenstva da Argentina s njim kao izbornikom nema šanse za naslov prvaka. Trener je poziv kojeg čovjek mora dobro naučiti, to nije hobi i nije jednostavno biti trener - rekao je Louis van Gaal u intervjuu za Kicker u kojem nije štedio ni predsjednika Fife.
- Trebamo tehnologiju, nadam se da je to Sepp Blatter shvatio. Fifa promovira fair play među nogonmetašima, a ona sam ne igra po fair playu.
Čini se kako je Van Gaal ustao na krivu nogu jer su 'na tapetu' došli Ribery i izbornik Švicarske.
- Ja cijelu prošlu sezonu nisam vidio pravog Riberya i očekujem da zaigra u skladu sa svojim statusom. Što se Ottmara Hitzfelda i Švicarske tiče, nevjerojatno je da oni slave činjenicu kako su pobijedili svjetskog prvaka. Oni su se branili sa 10 igrača, što je tu izvanredno? - pita se Nizozemac kod kojeg će biti 'veselo' u borbi za početni sastav u Bayernu.
- Bayern je nešto drugo od reprezentacije i iako su Muller i Klose odigrali dobro SP, ovog ljeta počinju od nule.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • davorinnn 20.07.2010.

    pa dobro je i reko...

  • user_29271 20.07.2010.

    \"opala mu dlaka s jezika\", nije reko niš krivo

  • Harun32 20.07.2010.

    Covjek iznosi samo cinjenice. Svaka mu cast na iskrenosti,hrabrosti i direktnosti. Ribery nije bio pravi kakav je prije bio jer je zelio tada otici iz Bayerna a poslije je dosla i afera sa onom sponzorusom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare