To je to što me zanima!

Lova do krova: Karlović je htio najviše novca, ostali bili protiv

U novom formatu najvećeg teniskog reprezentativnog natjecanja premije su puno veće, a od 50 posto koliko dobiva momčad većina je išla prvom igraču, a znatno manje ostalima
Vidi originalni članak

Nakon osvajanja Davis Cupa i netom prije odlaska u Madrid na ovogodišnje izdanje istog natjecanja Željko Krajan podnio je ostavku na mjestu izbornika hrvatske teniske reprezentacije.

Prvo je nastup iz zdravstvenih razloga otkazao Marin Čilić, a potom su krenuli problemi. Kako doznaje Sportklub, za sve je kriv - novac. U novom formatu najvećeg teniskog reprezentativnog natjecanja premije su puno veće, a od 50 posto koliko dobiva momčad većina je išla prvom igraču, a znatno manje ostalima.

Ivo Karlović navodno je najviše od svih, a ostali se s time nisu složili. Izbornik Krajan navodno je pokušao zadovoljiti sve strane, no bezuspješno pa je naposljetku podnio ostavku.

- Zahvaljujem se izborniku Krajanu na svemu što smo zajedno ostvarili i postigli. Međutim, od danas idemo u novom formatu. Nakon otkazivanja Marina Čilića zbog ozljede te nemogućnosti odaziva Ive Karlovića odluka je bila odlazak na Davis Cup u Madrid s mladim igračima s kojima želimo i možemo graditi budućnost hrvatske teniske reprezentacije - rekla je predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić.

Najizglednije je kako će reprezentaciju u Madridu voditi Ivan Dodig, koji će tamo ujedno biti i u ulozi igrača.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Jon_Snow 10.11.2019.

    Navodno, navodno....

  • 10.11.2019.

    E sad će svi dobiti kitu.

  • mentalist1 10.11.2019.

    Dr karlo, najlosiji top 20 igrac u povijesti tenisa. Nitko ni blizu nije bio toliko los ko nas doktor bez diplome, a da je dogurao medu 20 u svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare