To je to što me zanima!

Lova na Poljudu: Hajduk dobio prvu ratu za Jeana Kouassija

Hajduk je dobio prvu ratu odštete za Jeana Kouassija iz Kine te je odmah uplatio dva milijuna kuna Gradu, na ime ranije podignutog kredita za sanaciju poslovanja
Vidi originalni članak

Često se u prošlosti znalo spominjati Hajdukove probleme, no sada stižu i financijski lijepe vijesti s Poljuda. Hajduk je dobio prvu ratu odštete za Jeana Kouassija iz Kine te je odmah uplatio dva milijuna kuna Gradu Splitu, na ime ranije podignutog kredita za sanaciju poslovanja.

Dobre su to vijesti i za zaposlenike na "minimalcu", koje bi uskoro trebala razveseliti i uplata razlike dopune plaće. Bez obzira na probleme koje ih i dalje tište, konsolidacija financijskog stanja najjači je mogući argument aktualne uprave splitskog kluba koju mnogi kritiziraju zbog načina na koji vodi klub u smislu manjka rezultata na sportskom planu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • beemysm 06.03.2015.

    Sutra ustajem u pol 9, igraju Jiang(nesto) protiv (nesto) ili u prijevodu Sammir vs. Kouassi...vjeciti derbi na dalekom istoku :)

  • 06.03.2015.

    treba njima Mamic

  • ko linda karate marko 06.03.2015.

    Na što je hajduk pao da čeku neku love nekakve rate od prodanog igrača...hajduk je nažalost preslik našeg gospodarstva i lošeg poslovanja.nakon svega ostaje samo ime

Komentiraj...
Vidi sve komentare