To je to što me zanima!

Lovre Kalinić našao je rješenje da putuje s Hrvatskom na Euro

Čak i kad su golmanski kadar Aston Ville poharale ozljede Lovre Kalinić ostao je u trećem planu pa je posve logična promjena sredine o kojoj javlja Football Insider: Lovre ide u Toulouse
Vidi originalni članak

Francuski prvoligaš Toulouse na dnu je Ligue 1, hrvatski golman Lovre Kalinić (29) ne može bolje od statusa trećeg golmana engleske Aston Ville pa su Kalinić i Toulouse dogovorili posao i službeno je objavljena posudba u francuski klub.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Englezi su sve rekli dovođenjem Španjolca Pepea Reine... Time su pokazali da na Kalinića zapravo ne računaju i rastanak je bio u obostranom interesu, javlja Football Insider.

Tom HeatonJed Steer su ozlijeđeni, a trener Aston Ville Dean Smith ne krije da je po njegovom mišljenju hrvatski golman zapravo višak na Villa Parku.

KALE U SJENI Kaliniću opet ni klupa? Aston Villa dovela Španjolca Reinu...

Kalinić je u Aston Villu došao prije godinu dana, belgijskom Gentu je plaćen 7 milijuna funti, mjesečno zarađuje 70 tisuća funti, a ove je sezone branio tek jedan jedini put, i to za drugu momčad Aston Ville.

Ovog se ljeta igra Europsko prvenstvo, Kalinić mijenja klub, ali ostaje u Ligi petice i pokaže li kontinuitet na razini svoje poznate kvalitete osigurat će ljeto među "vatrenima", a ne navijački Euro pred TV ekranima.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 
Idi na 24sata

Komentari 27

  • kalash6 21.01.2020.

    I da odsjedi do kraja sezone ce ici na Euro, zna se zasto

  • goran090 21.01.2020.

    Sritno Lovre

  • ricky22 21.01.2020.

    Ovi valjda baš žele u drugu ligu. Lovro vrlo loš golman i nema šanse u reprezentaciji dok god Letvica u Realu brani onako dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare