To je to što me zanima!

Lovren: Imaju i Nijemci mane, moramo ih otkriti i iskoristiti

Nakon slavlja nad svjetskim prvacima, za Hrvatsku U-17 red je došao na europskog doprvaka Njemačku. Ulog je velik, četvrtfinale SP-a u Čileu. Davor Lovren je optimist
Vidi originalni članak

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina starosti u četvrtak od 21 sat po srednjoeuropskom vremenu (Eurosport) u Concepciónu se bori za ulazak u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Čileu protiv aktualnog europskog viceprvaka Njemačke.

- Poštujemo to što su aktualni europski viceprvaci, ali svaka momčad ima određene mane pa tako i oni. Mi ih moramo pokušati otkriti, a zatim i iskoristiti - rekao je krilni veznjak Davor Lovren, mlađi brat Liverpoolova stopera Dejana.

- Pokušat ćemo igrati svoj nogomet. Kada uspijemo u tome, teško nas je svladati - dodao je Lovren za službene stranice HNS-a.

Hrvatska je skupinu A prošla bez poraza protiv domaćina Čilea (1-1), SAD-a (2-2) te drugi krug izborila pobjedom nad braniteljem naslova Nigerijom 2-1. Slijedi joj prvi ispit protiv europske selekcije.

- Neće nam ta činjenica utjecati na taktiku. Budemo li se držali onoga što nam kaže izbornik i svog stila igre, sve bi moglo završiti dobro. Utakmicu čekamo u opuštenoj momčadskoj atmosferi. Jedva čekamo da dođe taj dan i želimo prikazati Hrvatsku u najboljem svjetlu - zaključio je Lovren.

Majićev gol među pet najlješih prvoga kruga

Nositelj prava prijenosa SP-a za područje Europe, Eurosport, odabrao je pet najljepših golova faze po skupinama. Na četvrtom se mjestu našao pobjednički gol Karla Igora Majića protiv Nigerije za konačnih 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 28.10.2015.

    Dečki pobjedili ste prvake svijeta Nigeriju. Njemačka je uvijek jaka, znamo da je nogometna sila... Pokazali ste cijelom svijetu, svi moraju imati respekta prema vama, zato igrajte kako ste do sada igrali i Nijemci padaju.... puno sreće

  • ivee22 28.10.2015.

    Ovo je primjer kako se igra za reprezentaciju; na stranu sad sve zavjere i zavade (o Mamiću, Dinamu itd.). Momci doslovno ostavljaju srce na terenu, borbenost na velikom nivou, a o tehničkoj potkovanosti da i ne pričam. Stvarno im svaka čast i sa srećom.

  • strmi007 27.10.2015.

    idemo,igramooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare