To je to što me zanima!

Lovrenu više ne vjeruju niti suigrači, a Rodgers se pravda

ISPAO IZ MOMČADI Dejan Lovren došao je u Liverpool za 25 milijuna eura kao najskuplji branič u povijesti. Čini se da će morati potražiti novi klub želi li igrati...
Vidi originalni članak

Čini se da je Dejan Lovren nepovratno izgubio mjesto u prvoj momčadi Liverpoola. I derbi protiv Manchester Uniteda (14:30) odgledat će s klupe, tvrdi novinar engleskog Mirrora.

Lovren je došao na Anfield kao najskuplji branič "redsa" u povijesti. Liverpool je Southamptonu za hrvatskog reprezentativca platio 25 milijuna eura. Samo šest mjeseci poslije tijekom utakmice kao mjesto prebivališta može navesti klupu za rezervne igrače.

- Njegova je budućnost u Liverpoolu neizvjesna. Izgubio je mjesto u prvoj momčadi, ali veći problem je što su suigrači izgubili povjerenje u njega. Više mu ne vjeruju - stoji u Mirroru.

Na ruku hrvatskom igraču ne ide ni povratak Kola Touréa. Bjelokoščanin igra vrlo dobro, ne kiksa i Brendan Rodgers sve mu više vjeruje. A zbog hrvatskog igrača trener se mora opravdavati.

- Zar mislite da nismo učinili sve da dovedemo dostojne zamjene za igrače koji su nam otišli?! No što je, tu je, imamo to što imamo - rekao je Brendan Rodgers, koji nije u puno boljoj situaciji od Lovrena jer bi i on uskoro mogao otići.

Vrlo dobro odigrao je Lovren prošlu sezonu u Southamptonu, a onda je došao i transfer iz snova. Bio je i standardan član reprezentacije na SP-u. Tih je dana bio sretan kao malo dijete, što se vidjelo kad je u brazilskom kampu otišao na kupanje potpuno gol... U međuvremenu je igrama potratio povjerenje Rodgersa, ali uspio je i ono izbornika Nike Kovača, koji je u Milanu protiv Italije na teren od prve minute poslao Domagoja Vidu. Ni legende slavnog kluba nemaju više strpljenja.

- Koga su sve doveli ljetos, na zimu će morati potrošiti više od 100 milijuna eura da to poprave - rekao je Jamie Carragher.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • lolito 16.12.2014.

    https://www.youtube.com/watch?v=cZiYeQcaQXY

  • 15.12.2014.

    Lovren je novi igrač i sve što u Liverpoolu ne štima, za sve njega krive, to nije u redu. Pogledajte samo jednu utakmicu Liverpoola i uvjerite se, vidjet će te koliko veznih lopti samo njihov vezni red pušta, nenormalno... potreban im je novi trener...

  • FASTT 14.12.2014.

    jedan od najlošijih braniča.Ja sam se prvi čudio kad su ga uopće prodali iz dinama dalje. jako loš igrač i gdje god je bio nastavio je klubu...a jaka nam je repka čim je u prvih 11

Komentiraj...
Vidi sve komentare