To je to što me zanima!

Lovrić čeka Nejašmića: On u 2. momčadi Hajduka? Bolesno. Ali dobro, možda sad dođe k nama

Nejašmićeva molba da ne igra protiv Lokomotive očito je povrijedila vodstvo Hajduka koje je mladog igrača premjestilo u drugu momčad. Tim je činom šokiran Kristijan Lovrić koji bi Darka volio vidjeti u Gorici
Vidi originalni članak

I dalje se ne stišava situacija oko premještanja mladog veznjaka Hajduka Darka Nejašmića (22) u drugu momčad. Sve je prokomentirao i sportski direktor Mindaugas Nikoličius (37).

KONAČNO SE OGLASILI Nikoličius o 'slučaju Nejašmić': Kaže da nije sposoban pomoći

- Nakon što se vratio s reprezentativne pauze, Nejašmić je zatražio od trenera da ne ide na put u Zagreb jer se ne osjeća spremnim i sposobnim pomoći momčadi u susretu s Lokomotivom - rekao je Nikoličius pa dodao:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 
- Prije prvog treninga po povratku momčadi iz Zagreba, a obzirom na nepromijenjene okolnosti, prebačen je u drugu momčad s kojom će trenirati do daljnjega, a do kad, to će ovisiti o njegovom daljnjem pristupu.

Očito je to teško povrijedilo vodstvo Hajduka te smatraju da takav pristup mladog igrača nije primjeren. Odlučili su mu ukazati na pogrešku premještanjem u drugu momčad, ali ima onih koji smatraju da to nije opravdano. Među njima je i novopeneči 'vatreni' i najbolji igrač Gorice, Kristijan Lovrić.

- Nejašmić u drugoj momčadi? To je bolesno. On je top igrač. Kad je Six bio u Hajduku on je bio motor cijele momčadi, ali dobro, neka su ga potjerali u drugu momčad, možda dođe u Goricu - prokomentirao je Kristijan Lovrić u HNTV-ovom podcastu 'Utakmicu po utakmicu'.

IZBAČEN IZ PRVE MOMČADI Slučaj Nejašmić: Oduševio kod Oreščanina i Burića pa postao neželjeno dijete splitskog kluba

Nejašmić ima 63 seniorska nastupa za Hajduk, ali je s godinama ta minutaža opadala. Spominjao se i mogući prelazak u Goricu, ali to se nije dogodilo. No, postavlja se pitanje je li tako nešto moguće ako 'bili' više ne računaju ozbiljno na svog 'tića'...

Idi na 24sata

Komentari 29

  • recute mami 07.04.2021.

    Ti lovricu da valjas nebi igra di igras za to čuti i nabijaj tu loptu

  • Žuja__1 07.04.2021.

    Utakmicu po utakmicu je nešto najbolje kaj se dogodilo u zadnje vrijeme kaj se hnl-a i hrvatskog nogometa tiče

  • Hrvatska <3 07.04.2021.

    viđen je u Rijeci, a sumnjam da je bio na izletu

Komentiraj...
Vidi sve komentare