Sport

Komentari 76

Nikoličius o 'slučaju Nejašmić': Kaže da nije sposoban pomoći

Nikoličius o 'slučaju Nejašmić': Kaže da nije sposoban pomoći

Nakon što se vratio s reprezentativne pauze, Nejašmić je zatražio od trenera da ne ide na put u Zagreb. S drugom će momčadi trenirati do daljnjega, a do kad, to će ovisiti o njegovom pristupu, rekao je Nikoličius

Darko Nejašmić (22) u ponedjeljak je prebačen u drugu momčad Hajduka. Mladi veznjak "bilih" zamjerio se vodećim klupskim strukturama. Cijelu situaciju sad je pojasnio sportski direktor Mindaugas Nikoličius (37). 

- Nakon što se vratio s reprezentativne pauze, Nejašmić je zatražio od trenera da ne ide na put u Zagreb jer se ne osjeća spremnim i sposobnim pomoći momčadi u susretu s Lokomotivom - rekao je Nikoličius pa dodao:
 
- Prije prvog treninga po povratku momčadi iz Zagreba, a obzirom na nepromijenjene okolnosti, prebačen je u drugu momčad s kojom će trenirati do daljnjega, a do kad, to će ovisiti o njegovom daljnjem pristupu.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Mije Caktaša s drugom momčadi

Hrvatski reprezentativac do 21 godine iza sebe ima 63 seniorska nastupa za "bile", no svake godine njegova je minutaža, ali i uloga u dresu Hajduka bitno opadala. Nejašmić je prvu priliku na seniorskoj razini dobio još početkom sezone 2017/18., kad je pod vodstvom Siniše Oreščanina bio jedan od najboljih igrača druge momčadi Hajduka i debitirao u kup ogledu s Oriolikom kod Joana Carrilla

Najčitaniji članci