To je to što me zanima!

Löw prelomio: Boateng, Muller i Hummels neće igrati za 'elf'

Izbornik Njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw napravio je promjene u momčadi nakon što je 'elf' razočarao na prošlom Svjetskom prvenstvu i u Ligi nacija. Dres Njemačke više neće nositi Bayernov trojac
Vidi originalni članak

Jerome Boateng, Mats Hummels i Thomas Müller neće igrati za njemačku reprezentaciju u nadolazećim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine, objavio je izbornik Joachim Löw

Nakon što je 'moćni elf' na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ispao u grupnoj fazi natjecanja, a u Ligi nacija završio na posljednjem mjestu svoje skupine, Löw je napravio promjene u njemačkoj reprezentaciji. Odlučio se zahvaliti Bayernovom trojcu privatnim razgovorom.

- Jerome, Mats i Thomas više neće igrati za Njemačku. Bilo mi je važno da im to osobno objasnim. Ova godina bit će novi početak njemačke nogometne reprezentacije - kratko je za Bild prokomentirao njemački izbornik. 

Podsjetimo, Njemačka je na Svjetskom prvenstvu završila posljednja u skupini F sa Južnom Korejom, Meksikom i Švedskom. Pobijedili su Švedsku 2-1 koja je na kraju kao prvoplasirana prošla u daljnju fazu natjecanja, a iznenađujuće su izgubili od Meksika 1-0 i od Južne Koreje rezultatom 2-0.

U Ligi nacija Njemačka nije pobijedila ni u jednoj od četiri utakmice skupine 1 u kojoj su igrali protiv Nizozemske i Francuske. Protiv 'oranja' su jednom izgubili 3-0 i remizirali 2-2, dok su protiv 'tricolora' odigrali utakmicu bez golova (0-0) i zatim izgubili 2-1.

U kvalifikacijama za nadolazeće europsko prvenstvo 'elf' igra u skupini C u kojoj se još nalaze Nizozemska, Estonija, Sjeverna Irska i Bjelorusija. No, prvo igraju prijateljski susret protiv Srbije 20. ožujka, a 24. ožujka otvaraju kvalifikacije u gostima kod dobro im poznate Nizozemske.

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • SrdanKaruzic 06.03.2019.

    ovo mi nema smisla osim za boatenga... on se doslovno raspao ove sezone, ako je tko gledo LIV-BAY hummels je tata obrane za sve samo su ga godine malo stigle i ide brzina polagano.

  • neštipameti 05.03.2019.

    Ima Njemacka puno dobrih igraca, na svim pozicijama, bayern mora napraviti totalnu rekonstrukciju ekipe kao i real,

  • 05.03.2019.

    Sto kaze Mullerova zena?

Komentiraj...
Vidi sve komentare