Obavijesti

Sport

Komentari 30

Löw prelomio: Boateng, Muller i Hummels neće igrati za 'elf'

Löw prelomio: Boateng, Muller i Hummels neće igrati za 'elf'
1

Izbornik Njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw napravio je promjene u momčadi nakon što je 'elf' razočarao na prošlom Svjetskom prvenstvu i u Ligi nacija. Dres Njemačke više neće nositi Bayernov trojac

VIDEO

Jerome Boateng, Mats Hummels i Thomas Müller neće igrati za njemačku reprezentaciju u nadolazećim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine, objavio je izbornik Joachim Löw

Fussball Laenderspiel/ Freundschaftsspiel/ Germany - Spanien

Nakon što je 'moćni elf' na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ispao u grupnoj fazi natjecanja, a u Ligi nacija završio na posljednjem mjestu svoje skupine, Löw je napravio promjene u njemačkoj reprezentaciji. Odlučio se zahvaliti Bayernovom trojcu privatnim razgovorom.

- Jerome, Mats i Thomas više neće igrati za Njemačku. Bilo mi je važno da im to osobno objasnim. Ova godina bit će novi početak njemačke nogometne reprezentacije - kratko je za Bild prokomentirao njemački izbornik. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Soccer Champions League / FC Bayern Munich-AEK Athens FC 2-0.

Podsjetimo, Njemačka je na Svjetskom prvenstvu završila posljednja u skupini F sa Južnom Korejom, Meksikom i Švedskom. Pobijedili su Švedsku 2-1 koja je na kraju kao prvoplasirana prošla u daljnju fazu natjecanja, a iznenađujuće su izgubili od Meksika 1-0 i od Južne Koreje rezultatom 2-0.

U Ligi nacija Njemačka nije pobijedila ni u jednoj od četiri utakmice skupine 1 u kojoj su igrali protiv Nizozemske i Francuske. Protiv 'oranja' su jednom izgubili 3-0 i remizirali 2-2, dok su protiv 'tricolora' odigrali utakmicu bez golova (0-0) i zatim izgubili 2-1.

Soccer Laenderspiel / Germany - Netherlands 2: 2.

U kvalifikacijama za nadolazeće europsko prvenstvo 'elf' igra u skupini C u kojoj se još nalaze Nizozemska, Estonija, Sjeverna Irska i Bjelorusija. No, prvo igraju prijateljski susret protiv Srbije 20. ožujka, a 24. ožujka otvaraju kvalifikacije u gostima kod dobro im poznate Nizozemske.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića