To je to što me zanima!

Luđak godine: Nokautirao ga, a onda divljački skočio na njega

U borbu je ušao kao favorit i to je jako brzo opravdao tako da je svog sunarodnjaka nokautirao za svega 32 sekunde ovog dvoboja. I umjesto da slavi pobjedu, on je išao 'zakucati' onesviještenog protivnika
Vidi originalni članak

Amaterski MMA borac Austin Batra propisno se osramotio i zaradio potpuno zasluženu diskvalifikaciju nakon nevjerojatnog poteza u borbi u kanadskom Coquitlamu u organizaciji promocije Battlefield Fight League.

Kanađanin je u svoja prva četiri amaterska meča imao skor 4-0 i pred njim je prema mnogim stručnjacima svijetla budućnost u profesionalnom sportu. No potezom na BFL 57 bacio je mrlju na svoje ime već na početku karijere.

'Batra je svoj peti amaterski meč imao protiv puno iskusnijeg kolege Perryja Hayera (5-7 kao amater). U borbu je ušao kao favorit i to je jako brzo opravdao tako da je svog sunarodnjaka nokautirao za svega 32 sekunde ovog dvoboja. I umjesto da u tim trenucima uživa u svom trijumfu, Batra odlučuje divljački preko suca skočiti i s obje ruke još jednom ‘zakucati’ onesviještenog protivnika', piše Fight Site.

Nakon ove sramote njegova organizacija ga je diskvalificirala i pitanje je kada će ponovno dobiti pravu priliku, a nokautirani je Hayer time postao BFL-ov amaterski prvak velter kategorije.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Antisha 24.09.2018.

    Meni to izgleda vise da je isao odglumiti u stilu kecera. Idiot kako god da okrenes, suspenzija.

  • maka0507 24.09.2018.

    ovoga treba zatvorit odma

  • vozi Miško 24.09.2018.

    Sigurno je sigurno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare