To je to što me zanima!

Lučić-Baroni ispala, Španjolka joj je vratila za poraz u SAD-u

Španjolka Garbine Muguruza izbacila je Mirjanu Lučić-Baroni u 2. kolu Wimbledona nakon sat i 48 minuta. Slavila je 20. nositeljica u tri seta rezultatom 6-3, 4-6, 6-2...
Vidi originalni članak

Mirjana Lučić-Baroni nije uspjela proći u 3. kolo Wimbledona. Bolja od hrvatske tenisačice bila je 20. nositeljica, Španjolka Garbine Muguruza nakon sat i 48 minuta igre. Slavila je španjolska tenisačica 6-3, 4-6, 6-2.

Mirjana je bila bolja od Muguruze prošle godine u 1. kolu US Opena, ali Španjolka je uzvratila Hrvatici u njihovom drugom međusobnom ogledu. U petom gemu trećeg seta Mirjana je imala break loptu za 3-2, ali njezina je loptica završila u autu. 

U nastavku je Mirjana nastavila agresivno i kod jednog od izjednačenja bila je uvjerena da ima šansu za novu break loptu, no linijska sutkinja dosudila je aut. Kako na tom terenu nije bilo moguće provjeriti odluku linijske sutkinje, poen je pripao Španjolki, koja je potom uzela taj gem i odmah nakon toga servis našoj tenisačici.

Wimbledon, 2. kolo:

  • Lučić-Baroni - Muguruza 3-6, 6-4, 2-6
Idi na 24sata

Komentari 3

  • chelseaMG 02.07.2015.

    šteta, bio sam uvjeren da ju mikica može dobiti, ali muguruza je igrala fenomenalno i nije joj dopustila da vodi igru. mikica je kao i obično imala podjednak broj winnera i neforsiranih(28-27), za razliku od muguruze(23-14) i to je ta nijansa koja je presudila. šteta.

  • depravedscum 02.07.2015.

    Steta, blizu ali daleko.. Drzimo palceve za Bornu i Karla

  • Only fools and horses 02.07.2015.

    Šteta. Nadam se da će naši tenisači biti uspješniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare