To je to što me zanima!

Luda sreća: Sainz se prevrnuo, auto umalo ubio ljude uz stazu

Carlos Sainz imao je tešku nesreću nekoliko kilometara prije kraja jedne od etapa u Dakaru. Bivši svjetski prvak u reliju i pobjednik Dakara 2010. nekoliko se puta prevrnuo, a umalo su stradali ljudi uz stazu
Vidi originalni članak

Carlos Sainz povukao se s utrke u Dakaru nakon nesreće. 

Pobjednik ove kultne utrke 2010. godine i dvostruki svjetski prvak u reliju bio je u dobroj poziciji, ali samo nekoliko kilometara od cilja na jednoj od etapa automobil koji je vozio prevrnuo se i gotovo ubio ljude koji su bili na nekoliko metara uz stazu.

Pravo je čudo kako nitko nije stradao, a Sainz se nakon sve odlučio povući. Šteta na aubomobilu ipak je bila prevelika, a Španjolac je osjećao i bolove u donjem dijelu leđa nakon višestrukog prevrtanja.

- Pokušavali smo odgurati auto natrag na stazu, ali previše toga je bilo potrgano. Odlučili smo se za rizik kako bismo nadoknadili vrijeme, ali ovaj put se nije isplatilo. Događa se - rekao je Sainz, koji je sa suvozačem iz svega izašao samo s lakšim ozljedama.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • eustahije_brzic 07.01.2017.

    Samo su oni pametni, a ovi sto su gore na ovim stijenama su idioti.

  • Mata iz inata zvan Texas 07.01.2017.

    Ovi nisu normalni.

  • ivko510 06.01.2017.

    Šteta sto nisu dobili malo po glavi, ali samo mrvicu, kao malo jaci šamar. Možda bi drugi put bili malo pametniji i nebi stajali odmah iza zavoja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare