To je to što me zanima!

Ludnica u Rimu: Perišić zabio iz penala, Lazio preokrenuo...

Ivan Perišić doveo je iz kaznenog udarca 'Nerazzurre' u vodstvo u 12. minuti, Immobile je poravnao na isti način, a onda je u ludoj završnici domaćin utrpao još dva gola za pobjedu...
Vidi originalni članak

U utakmici osmog kola Serie A Inter je s 3-1 izgubio na gostovanju u Rimu kod Lazija.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić doveo je iz kaznenog udarca 'Nerazzurre' u vodstvo u 12. minuti, a na isti je način Immobile poravnao rezultat u 64. minuti.

TUDOR STIŽE NA SAN SIRO Nitko ne zna što je s Rebićem: Iznenada je napustio trening

Rezultat je u korist Lazija okrenuo je Anderson koji je u 81. minuti zabio nakon odbijanca. Nogometaši Intera su protestirali jer je jedan igrač Lazija ležao na travnjaku pa je Irrati tom prilikom javnom opomenom kaznio čak četiri igrača. 

Konačan rezultat postavio je Milinković-Savić golom u sudačkoj nadoknadi.

Ivan Perišić igrao je do 67. minute kada ga je zamijenio Correa, dok je Marcelo Brozović odigrao cijelu utakmicu, a na drugoj je strani Toma Bašić igrao do 66. minute.

VIDEO: ZAŠTO JE PONIŠTEN? Perišić objasnio što se dogodilo kod gola: Mislio sam da je novo pravilo u igri. Suci su rekli 'ne'

Bila je to četvrta ligaška pobjeda momčadi Simonea Inzaghija, a prvi poraz Intera koji je ostao na 17 bodova. Vodeći je Napoli s maksimalnih sedam pobjeda (21), dok Milan ima 19 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • igipop75 17.10.2021.

    Bravo Lazio!Forza Milan!

  • MatijaKezele 17.10.2021.

    Sergej je sazrio kao igrač napokon igrač, ali se nadam da će ostat u Laziju, Perišić je toliko moćan fizički da je to nevjerojatno, a Brozović može trčat do preksutra, a lautaro mi se zgadio za sva vremena

  • Palmanova 16.10.2021.

    Verona povela 0-2 na San Siru.navodno da nisu nikad u povijesti niti Milana niti Intera pobijedili u gostima,moze Tudorinho biti prvi trener?

Komentiraj...
Vidi sve komentare