To je to što me zanima!

Ludogorec i Olimpija remizirali, Rakow s Hrvatima do pobjede!

Ako u nekom ludom scenariju Dinamo ispadne od Astane, igrat će protiv poraženog iz okršaja Ludogoreca i Olimpije, koji su remizirali u prvoj utakmici
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka remizirali su (1-1) bugarski i slovenski prvak, Ludogorec i Olimpija Ljubljana. Za goste je do 75. minute igrao bivši igrač Varaždina Ivan Posavec.

Poraženi iz tog susreta, odredio je ples kuglica u Nyonu, u 3. pretkolu Europske lige ide na poraženog iz ogleda Dinama i Astane (4-0). Hrvatski je prvak rutinski kod kuće odradio posao, a sljedeći tjedan mora samo potvrditi prolaz.

VIDEO: 'MODRI' SLAVILI 4-0 Dinamo na Maksimiru pregazio Astanu, Ivanušec zabio hattrick!

Najveću pobjedu večeri ostvario je Aris Limassol koji je s 6-2 nadjačao BATE Borisov. Ciprani su već na predahu imali 3-0, a do kraja utakmice i povećali prednost uoči uzvrata.

Do pobjede je došao i Rakow, poljski klub za koji nastupaju Hrvati Zoran Arsenić i Fran Tudor. Poljaci su slavili protiv Qarabaga 3-2 golom u sudačkoj nadoknadi. Bolji iz tog susreta u 3. pretkolu igra protiv boljeg iz ogleda Arisa i BATE-a.

Moldavski Šerif slavio je protiv Maccabi Haife 1-0, a pobjednik iz dvije utakmice u 3. pretkolu ide na Zrinjski ili Slovan (0-1 prva utakmica). 

KVALIFIKACIJE ZA LIGU PRVAKA VIDEO Zrinjski izgubio kod kuće, Slovan zabio nakon prekršaja?!

Rezultati kvalifikacija za Ligu prvaka:

Aris Limassol - BATE Borisov 6-2
Šerif - Maccabi Haifa 1-0
Rakow - Qarabag 3-2
Klaksvik - Hacken 0-0
Ludogorec - Olimpija Ljubljana 1-1

Idi na 24sata

Komentari 3

  • enmateresimdebilima 27.07.2023.

    Zanimljivo da ove godine nije bilo naslova moguči protivnici Partizan i Zvezda

  • David1Prometheus 27.07.2023.

    Zasto ne prikazu projekcije za 4.Pretkolo LP koji bi protivnici potencijalni bili ako prodemo AEK..eto to bi bilo zanimljivo jel Gent ceka, Malmo, Rangersi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare