To je to što me zanima!

Luis Enrique: 'Da si ne lažemo, želim da Real izgubi svaki put'

Barcelona u prvom kolu Lige prvaka dočekuje ciparski APOEL. Luisu Enriqueu bit će to trenerski debi u elitnom klupskom natjecanju, ali tvrdi da su i on i klub spremni
Vidi originalni članak

Ovaj susret dolazi u pravo vrijeme. Još moramo popraviti određene stvari u igri, ali mi smo spremni. Imali smo dobar početak sezone i zaista sam zadovoljan. No, doći će i nešto lošiji rezultati, a i za to moramo biti spremni, rekao je Luis Enrique.

Liga prvaka, prvenstvo ili kup... Što biste izabrali?

- Koji god trofej osvojimo, meni će pružiti zadovoljstvo. Najradije bih da osvojimo sve.

Messi i Neymar?

- Neymar je prošle sezone bio dosta dobar, ali ja vjerujem da može i bolje od toga. On je spektakularan igrač i sve što pokazuje na terenu čini se odličnim. Messi želi zabiti na svakoj utakmici, on daje sve od sebe. ponekad nas na treninzima sve iznenadi - komentirao je Enrique, a zatim se osvrnuo na Real Madrid.

- Želim da moja momčad igra najbolji mogući nogomet, a da se pritom ne osvrćemo na druge, to me ne zanima. Ali, da si ne lažemo, želim da Real izgubi svaku utakmicu - zaključio je bivši igrač Reala i Barcelone, a sadašnji trener Katalonaca.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 18.09.2014.

    ocemo i mi da barca izgubi svaku

  • Wimby 17.09.2014.

    Kad Mourinho ovako nešto izjavii onda ga se na kolac nabija, a ova neznalica se javlja bezveze. On i njegova Barcelona su prošlo svršeno vrijeme.

  • pacovikozec 17.09.2014.

    to te ja pitam,iskren covjek,svaka mu cast,big respekt

Komentiraj...
Vidi sve komentare