To je to što me zanima!

Luis Figo uvrstio Luku Modrića među tri najbolja igrača svijeta!

Na prvo je mjesto stavio svojeg sunarodnjaka Cristiana Ronalda, iza njega Barceloninog velemajstora Lea Messija, a na treće nikoga drugog nego - hrvatskog maestra Luku Modrića
Vidi originalni članak

Jedna od najvećih legendi 'los galacticosa', čuvene generacije Real Madrida, Luis Figo otkrio je u razgovoru za podcast Los Blancos tko su po njegovom mišljenju najbolji igrači na svijetu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na prvo je mjesto stavio svojeg sunarodnjaka Cristiana Ronalda, iza njega Barceloninog velemajstora Lea Messija, a na treće nikoga drugog nego - hrvatskog maestra Luku Modrića.

Figo se poklonio 'motoru' Madriđana koji i u 36. godini izgleda fenomenalno na terenu i koji je nebrojeno puta pokazao da je i dalje top-klasa svjetskoga nogometa, a isto je ponovio i u uzvratu Lige prvaka gdje je 'dirigirao' igrom 'kraljevskog kluba' uzvratnoj utakmici protiv Atalante kojom je Real Madrid izborio četvrtfinale Lige prvaka.

HRVATSKI MAESTRO 'Nije bitno koliko imam godina, ja se osjećam kao da mi je 27...'

A kada vas tako pohvali svojevremeno najbolji igrač svijeta, osvajač Zlatne lopte, Lige prvaka, talijanskih i španjolskih prvenstava onda znate da ste ostvarili stvarno impresivnu karijeru. Dobro, znali smo mi to i prije nego što je to rekao Luis Figo, ali lijepo je čuti da takve riječi izlaze iz usta takve legende.

ŠPANJOLCI ODUŠEVLJENI Marca: Pa Modrić je genijalac!

Osim spomenute trojice, Figo je među najbolje igrače svijeta uvrstio Mohameda Salaha, Kyliana Mbappéa i Neymara...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • nec.1996 17.03.2021.

    modra je najbolji u podmicivanju sudaca ,koliko si dao ti i lovren sucima da te oslobode,,

  • arow 17.03.2021.

    Da je Luka jedan manji dio ulozio na promidzbu sebe sigurno bi bilo njih jos viseOn pojede za dorucak neke igrace koji dobijaju triput vise od njega,i sada i ranije ,ali menadzer ga je slabo prodavao

  • 17.03.2021.

    Za pronevjere i pljačke sudi se predsjednicima država i premijerima, zašto ne bi i nogometašima. Što su oni posebna vrsta ili kasta nedodirljivih?

Komentiraj...
Vidi sve komentare