Obavijesti

Sport

Komentari 31

'Nije bitno koliko imam godina, ja se osjećam kao da mi je 27...'

'Nije bitno koliko imam godina, ja se osjećam kao da mi je 27...'

Pitate li me za Luku, on ima 35 godina, ali to se ne vidi na terenu. On i Kroos bili su fenomenalni na sredini, kazao je oduševljeni trener Reala Zinedine Zidane...

VIDEO

I još jednom, po tko zna koji put ove sezone, pokazao je neviđenu klasu. Ma postalo je više i nebitno pričati o njegovim poznim nogometnim godinama jer one nikako ne odgovaraju onome što gledamo na travnjaku. A to je nogometna magija. 

Pokretanje videa...

luka modrić 02:37

Fenomenalni Luka Modrić (35) igra kao u cvijetu mladosti. Prije nekoliko dana ušao je u igru i kreirao preokret u pobjedi nad Elcheom, a ovaj put je dirigirao igrom kraljevskog kluba od prve minute. Real Madrid je dominantno i uvjerljivo pobijedio Atalantu 3-1 u uzvratu te prošao u četvrtfinale Lige prvaka, a glavna priča bio je naš Luka koji je odigrao briljantno.

S Tonijem Krossom je u potpunosti neutralizirao vezni red talijanske momčadi, dirigirao je igrom Reala, driblao, razigravao, slao svoje 'modrićevske' lopte s očima. Kada 'zaglibi', suigrači pogledom traže njega, a on sve rješava mirno i staloženo. Lopta je kod njega kao u sefu. Ma bio ga je užitak gledati. I da. Sve to radi u 36. godini, a on i sam kaže da je nepotrebno govoriti koliko ima godina. 

Champions League - Round of 16 First Leg - Atalanta v Real Madrid

- Osjećam se kao da imam 27 godina. Osjećam se jako dobro, nije potrebno gledati moje godine, moju putovnicu, nego ono što radim na terenu. S obzirom na svoju fizičku spremu te na sve ono što sam dosad postigao ovdje, i dalje sam motiviran za igranje na najvišoj razini. Iz dana u dan vježbam kako bih to ostvario - kazao je Luka nakon utakmice.

Madriđani su u prvom susretu slavili 1-0 golom Ferlanda Mendyja u prvoj utakmici. I znali su da moraju biti dominantniji i bolji ako žele nadigrati energičnu momčad Gian Pierija Gasperinija. To se i dogodilo. Real je od prve minute uspostavio dominaciju, a poveo u 34. minuti nakon Modrićeve asistencije Benzemi.

Champions League - Round of 16 First Leg - Atalanta v Real Madrid

- Prvi gol je bio jako važan. Trener je od nas tražio da pritišćemo Atalantine igrače, a to smo i radili. Pogodak nam je dao puno samopouzdanja. ako smo zadovoljni jer je Atalanta fizički dobra momčad koja igra snažan presing jedan na jedan po čitavom terenu i tijekom čitave utakmice. Morali smo stoga biti na istoj razini i kada je riječ o fizičkoj igri i onoj s loptom, a to smo uspješno radili.

Real ove sezone igra toplo-hladno, ali jako važno je bilo proći u četvrtfinale. Nakon što su triput zaredom osvojili Ligu prvaka, prošle i pretprošle godine ispadali su u osmini finala što je bio svojevrsni šok za Zinedinea Zidanea i igrače. No, ovaj put su probili tu 'blokadu'.

Real Madrid vs Atalanta 2st leg of Round 16 Champions League

- Bilo je jako važno plasirati se u četvrtfinale jer ondje nismo bili posljednje dvije godine. Sada moramo ići korak po korak. Pokazali smo kako je ova momčad i dalje gladna pobjeda. Uvjeren sam da možemo otići daleko - rekao je Luka.

- Čestitao sam igračima jer su odigrali sjajnu utakmicu od početka do kraja protiv momčadi koja fizički puno zahtjeva. Morali smo se dobro braniti, ali s loptom smo imali baš kompletnu igru - kazao je Zidane o predstavi svoje momčadi.

Hrvatski maestro bio je briljantan, a po tko zna koji put je oduševio i šefa Zidanea. Hrvatski reprezentativac je imao 98 dodavanja, a od toga je čak 89 bilo točno uz briljantnu preciznost od 91 posto. Imao je jedno ključno dodavanje, četiri duge lopte i četiri osvojena duela.

REAL MADRID v RCD MALLORCA. LA LIGA 2019/2020. ROUND 31.

- Pitate li me za Luku, on ima 35 godina, ali to se ne vidi na terenu. On i Kroos bili su fenomenalni na sredini - kazao je oduševljeni francuski trener.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao