To je to što me zanima!

Luis Ibáñez: Nije ovo ništa u odnosu na Bocu i River Plate

Bivši član Dinama bio je u glavnoj ulozi u beogradskom derbiju. Završilo je 1-1 uz nerede, a Lucho se nakon utakmice unio u lice Partizanovom kapetanu Saši Iliću
Vidi originalni članak

Nešto sam prigovorio sucu i odjednom se pored mene stvorio Saša Ilić. Unio mi se u lice i pitao: ‘Ma što ti hoćeš?’ Odgovorio sam mu: ‘Što ćeš ti meni govoriti? Nećeš ovdje’, prepričao je Luis Ibáñez kavgu s beogradskog derbija.

Temperamentni 27-godišnji Argentinac zbog borbenosti je bio miljenik Dinamovih navijača, a ista srčanost promovirala ga je u ljubimca Delija.

- Ne dopuštam nikome da mi se unosi u lice ili nešto slično. No ovo nije bilo na toj razini. Imam veliko poštovanje prema Iliću, sjajan je nogometaš, s 37 godina još igra. Obojica smo bili vruće glave. Nakon utakmice došao je u našu svlačionicu, no nisam ga vidio jer sam bio pod tušem - kaže Ibáñez, koji je u prošlosti imao slične bliske susrete i u derbijima Dinama i Hajduka.

- Ne može se usporediti utakmice Partizan - Zvezda i Dinamo - Hajduk. U Hrvatskoj, primjerice, 2007. i 2008. bili su derbiji puni nervoze, no danas mi se čini da to nije tako. Beogradski derbi je pun napetosti, čak i tjedan dana prije utakmice. No ništa od toga se ne može usporediti s Boca - River, to je vjerojatno derbi s najviše tenzija. Tolika je netrpeljivost da gostujući navijači ne smiju doći - ispričao je Ibáñez. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ArinetaCrljenic 19.04.2016.

    Boca Juniors vs River Plate....uhhh Ibanez zna o cemu prica sad bi nam dobro dosao u Boci, legenda La Bombonere, svaka cast europskim derbijima ali Boca-Riber je nesto nevjerovatno, primjerice na zadnjoj tekmi na La Bomboneri izmjeren je potrs od 3.8 stupnjeva po Rihteru na tribinama strasno, zabrana gostujucim navijacima a to ne pomaze posto su iz istog grada Riber iz sjevernog bogatog djela grada a Boca iz juznog tocnije iz kvarta La Boca po cemu je i dobio ime klub, inace La Boca je jedna od najozloglasenijih kvartova u juznoj Americi a tamo ce se novi Bocin stadion gradit i vratit ce se na mjesto odakl;e potjece.....VAMOS BOCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUGADOR No12

  • nokiac500 18.04.2016.

    Zar se moze uprediti rv-at-ski dinamo, sa srpskim Hajdukom i Zvezdom! Bio je dinamo filijala i jednima i drugima :DD

  • piksa123 18.04.2016.

    daj vec si dosadan ibanez sa velicanjem opakih argentinaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare