Obavijesti

Sport

Komentari 17

Luis Ibáñez: Nije ovo ništa u odnosu na Bocu i River Plate

Luis Ibáñez: Nije ovo ništa u odnosu na Bocu i River Plate
1

Bivši član Dinama bio je u glavnoj ulozi u beogradskom derbiju. Završilo je 1-1 uz nerede, a Lucho se nakon utakmice unio u lice Partizanovom kapetanu Saši Iliću

VIDEO

Nešto sam prigovorio sucu i odjednom se pored mene stvorio Saša Ilić. Unio mi se u lice i pitao: ‘Ma što ti hoćeš?’ Odgovorio sam mu: ‘Što ćeš ti meni govoriti? Nećeš ovdje’, prepričao je Luis Ibáñez kavgu s beogradskog derbija.

Temperamentni 27-godišnji Argentinac zbog borbenosti je bio miljenik Dinamovih navijača, a ista srčanost promovirala ga je u ljubimca Delija.

- Ne dopuštam nikome da mi se unosi u lice ili nešto slično. No ovo nije bilo na toj razini. Imam veliko poštovanje prema Iliću, sjajan je nogometaš, s 37 godina još igra. Obojica smo bili vruće glave. Nakon utakmice došao je u našu svlačionicu, no nisam ga vidio jer sam bio pod tušem - kaže Ibáñez, koji je u prošlosti imao slične bliske susrete i u derbijima Dinama i Hajduka.

- Ne može se usporediti utakmice Partizan - Zvezda i Dinamo - Hajduk. U Hrvatskoj, primjerice, 2007. i 2008. bili su derbiji puni nervoze, no danas mi se čini da to nije tako. Beogradski derbi je pun napetosti, čak i tjedan dana prije utakmice. No ništa od toga se ne može usporediti s Boca - River, to je vjerojatno derbi s najviše tenzija. Tolika je netrpeljivost da gostujući navijači ne smiju doći - ispričao je Ibáñez. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu