To je to što me zanima!

Luka Dončić zakucao 34 poena: 'Isprašio nas je po goloj g***ci'

Luka Dončić odveo je Dallas do pobjede na otvaranju nove NBA sezone nad Washingtonom 108-100, a njegova je nadmoć nervirala i protivnike među kojima se jedan i sukobio sa Slovencem
Vidi originalni članak

Luka Dončić, slovenski košarkaš, više nije nepoznanica u NBA-u, a nakon predstave u dresu Dallasa protiv Washingtona, postao je miljenik navijača. Naime, u pobjedi "mavericksa” nad Washingtonom 108-100, Slovenac je postigao 34 poena, uz devet skokova, tri asistencije i dvije ukradene lopte čime je definitivno postao jedan od najbitnijih igrača Dallasa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zaista je bio sjajan cijelu utakmicu. Jako ga je teško čuvati, snažan je. Može šutirati kako god želi. Iznuđivao je faule, šutirao 'trice', probijao... Želio sam ga ometati, ali nisam mogao. Nevjerojatno je iskusan za svoje godine. Mislim da je bio profesionalac još dok sam ja imao 10 godina - govorio je poslije utakmice Bradley Beal, igrač Washingtona koji je zbog svađe s Dončićem isključen s utakmice. 

AMERIKANCI JE VIŠE CIJENE Mama Dončić: Etiketiraju me u domovini i zato često plačem...

- Kad sam bio isključen prvi je mi je prišao. Nismo se tukli, to je košarka, pokušavali smo živcirati jedan drugog. Isprašio nas je po g**ci" - rekao je poslije utakmice Bradley Beal. 

Upravo je Beal s 19 poena, devet asistencija, šest skokova i tri ukradene lopte bio najefikasniji u ekipi Washingtona.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 24.10.2019.

    dončić igra odlično dallas ce ove seone napokon biti uborbi za p off

  • makisa 24.10.2019.

    Sve je to normlno kad je polu srbin

  • copyright 24.10.2019.

    mislim da je prestigao Dražena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare