To je to što me zanima!

Luka, majstore! Španjolci odali veliku počast Modriću kada je poveo 'vatrene' k medaljama...

Hrvatski maestro ima status legende u Španjolskoj, što nije ni čudo s obzirom da u nogama ima skoro 500 utakmica u dresu Real Madrida. Igrači 'furije' odali su mu posebnu počast nakon utakmice prije slavlja
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija opet je srebrna. 'Vatreni' su poraženi u finalu Lige nacija, a Španjolska je nakon 5-4 u raspucavanju penala podignula novi međunarodni trofej.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako nije zlato, kapetan 'vatrenih' Luka Modrić (37) okitio se novim odličjem. Modrić je kao kapetan predvodio Hrvatsku u podjeli medalja na stadionu De Kuipu, koji je bio krcat hrvatskim navijačima.

Hrvatska reprezentacija krenula je prema pozornici gdje su se djelile medalje, a Španjolci su im priredili špalir. Posebnu su čast odali upravo Modriću, koji im je itekako poznat. Iako je Hrvat, Modrić ima status legende u Španjolskoj nakon što je odigrao 488 utakmica za Real Madrid.

NIJE HTIO OTKRITI Modrićeva misteriozna poruka: Odluku o mirovini sam donio, ali ne želim o tome sad pričati

Španjolci su pjeskali hrvatskom maestru, davali mu ruku, a posebno su se istaknuli Jesus Navas i Nacho Fernandez. Navas, koji je kapetan i suigrač Ivanu Rakitiću u Sevilli, zakoračio je prema sredini terena kako bi izašao pred put Modriću, zagrlio ga i čestitao mu na utakmici.

ŠPANJOLCI NAS HVALE Marca: Modrićeve suze bole, on je Federer nogometa! A Perišić je još jedan mit ovih 'vatrenih'

Počast Modriću pogledajte OVDJE.

Nakon Navasa to je učinio i Nacho, Modrićev suigrač iz Real Madrida. Nacho će ipak produžiti ugovor s 'kraljevskim klubom' ovog ljeta, što znači da će kao najdugovječniji igrač postati i kapetan kluba, a Modrić bi prema najavama, ako ostane u Realu, trebao biti drugi u komandi.

REAKCIJA DE LA FUENTEA Španjolski izbornik: Zaslužili smo pobijediti i ranije, a ne bih volio da Modrić ode u mirovinu

Modrić je zatim došao do predsjednika Uefe Aleksandar Čeferina, koji se posebno dugo zadržao u razgovoru s Modrićem.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • freeshooter 19.06.2023.

    ...Luka je veliki čovjek i sportaš..prosipanje jala isfustriranih malih ljudi koji ne vole ništa hrvatsko... nemože ni milimetar umanjiti divljenje nacije i cijelog svijeta istinskom velikanu...a zlatna medalja je samo odgođena za godinu dana... kada će naš Luka podići trofej za EP...hvala Luki i vatrenima, hvala Vam na veselju i prezentaciji naše male zemlje...idemo dalje naši vatreni, naš ponos...

  • xOOx 19.06.2023.

    moze on nateravat loptu do sutra al ko covjek je ispao 0..... u dvije drzave ga sude zbog pronevjere, jedni zbog poreza drugi zbog para.... divan primjer mladima

  • xOOx 19.06.2023.

    luka je bas zaduzio hrvtsku... kolko ono kaze sud? hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare