To je to što me zanima!

'Sudac nam je pomogao, ali bi svejedno zabili. Sretan sam'

Mislim da bi došli do tog gola i da je Manchester United ostao s 11 igrača. Mislim da smo, ukupno gledano u obje utakmice, ipak zaslužili proći dalje, rekao je Luka
Vidi originalni članak

Ovo je jedan od najvažnijih golova u mojoj karijeri i silno sam sretan. No sretan sam i zbog našeg prolaza, rekao je Modrić novinarima.

Komentirao je i spornu situaciju s Nanijem, odnosno crveni karton.  

- Iskreno, nisam najbolje vidio što se dogodilo u trenutku kada je Nani isključen. Ali, moramo uvažiti odluku suca. Ne znam je li bio u pravu ili ne, ali tako je odlučio. Je li nam to pomoglo? Pa vjerojatno jest, ali mislim da bi došli do tog gola i da je Manchester United ostao s 11 igrača. Mislim da smo, ukupno gledano u obje utakmice, ipak zaslužili proći dalje.

Cilj je osvajanje Lige prvaka.

- Vjerujem da je možemo osvojiti, imamo veliku priliku. Idemo korak po korak.

Na Twitteru...

Ne mogu dočekati utakmicu protiv Manchester Uniteda. Bit će to prilika da se svima dokažem. Hala Madrid!, napisao je Luka Modrić na svojem Twitter profilu uoči uzvratne utakmice osmine finala Liga prvaka.

Dokazao se i još kako. Golčina nakon samo sedam minuta igre za 1-1 i samo jedno jedino krivo dodavanje, od njih 36. 

Vjerojatno još vruć nakon tuširanja, ravno s mobitela iz svlačionice, a 40 minuta nakon utakmice napisao je na Twitteru.

- Pobjeda protiv Uniteda, a ja sam još zabio gol! Wow, hvala vam!! Hala Madrid!

Naknadno je dodao:

- Ostvarili smo tri bitne pobjede u tjedan dana.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • NESTVARAN_1 06.03.2013.

    nebi vi zabili sigurno.

  • VekiStupar 06.03.2013.

    pa kaj je ovaj Modrič mutav? dok nije bio crveni za Nania Real nije pukno po golu...Ronaldo se jedva sasto s loptom....mozete pričat šta očete al igrač manje je jebeni hendikep...još igrač poput Nania koji je trkački boomba od igrača...i to protiv Reala...ma daj aj....Čestitke Realu , al bilo je nezasluženo ...jbga

  • user_231748 06.03.2013.

    u redu je luka,sad si 36 utakmica miran

Komentiraj...
Vidi sve komentare