To je to što me zanima!

Luka Modrić kum Čilićevu sinu: 'Moj teniski partneru, hvala ti'

Najbolji hrvatski nogometaš bio je kum sinu najboljega hrvatskog tenisača na zadarskoj Voštarnici. Vito Čilić na svijet je stigao u rujnu, a ima godinu i pol starijeg brata Baldu
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić (33) i njegova supruga Kristina imali su razlog za slavlje u obitelji jer su u Zadru krstili drugog sina Vita koji je na svijet došao prošlog rujna. Kum mu je bio najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić (36). 

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanje Marina i Kristine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obred je u crkvi Presvetog Srca Isusova na Voštarnici predvodio župnik fra Bojan Rizvan (34). Modrić je prilikom krštenja držao kumče, kojega je pratio i stariji brat, dvoipolgodišnji Baldo (2), a u pratnji nogometašu Real Madrida i kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije bila je supruga Vanja (39).

"Vitovo krštenje. Prekrasan dan proveden s obitelji i prijateljima. Hvala fra Bojanu i crkvi Srca Isusova u Zadru koja nas je primila na poseban dan. I puno hvala mom partneru u parovima i Vitovu kumu", napisao je Čilić na Instagramu.

Luka dijeli Marinovu ljubav za tenisom, skupa su zaigrali na humanitarnim turnirima Čilićeve zaklade "Gem, set Hrvatska" na zagrebačkoj Šalati 2019. i u Petrinji prošle godine, gdje su i pobijedili.

Čilić je otkazao nastup u Wimbledonu tik prije planiranog meča prvog kola jer je bio pozitivan na korona virus, a nakon kratkog odmora nastavlja se pripremati za američku turneju i posljednji ovosezonski Grand Slam US Open koji je na rasporedu od 29. kolovoza do 11. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • lukic1991 14.07.2022.

    čilija obučen koda ide na plac šta je to

  • mdcro24 14.07.2022.

    Cilicu mogao si obuc onu rusku majicu da se vidi na cijoj si strani, sramota

  • Mala Plava Plava 13.07.2022.

    Ne mogu vjerovati koliko ruznih komentara…zelim im svima svu srecu ovog svijeta, djeci pogotovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare