To je to što me zanima!

Luka Modrić najveći je hit sezone u Premiershipu

Nakon dva odigrana kola Tottenham naših Luke Modrića i Vedrana Ćorluke vodeća je momčad Premiershipa. Nakon Liverpoola srušili su i Hull
Vidi originalni članak

Čekajte da prođu dva, tri kola. Onda ćemo moći pričati o ambicijama, rekao je branič Tottenhama Vedran Ćorluka. Dva kola su prošla, a Tottenham je vodeća momčad Premiershipa. Uz gol razliku 7-2. Nakon Liverpoola, Modrić i društvo do nogu su potukli Hull zabivši im pet komada.
- Fantastično! Protiv Liverpoola smo igrali sjajno, ali ovo protiv Hulla je recept kako igra pretendent za naslov prvaka - pričao je nakon utakmice trener Harry Redknapp.
Hvalio je prvi strateg Tottenhama trostrukog strijelca Defoea, Keana, Palaciosa... No u gotovo svakoj rečenici ne zaboravlja Luku Modrića, mozga njegove momčadi.
- Lavlje srce je u tog mladića. On je genije. Razgovarao sam s Alexom Fergusonom, s mnogim engleskim trenerima i svi ga hvale. Nema trenera na Otoku koji ga ne bi htio imati u svojoj momčadi - kaže Redknapp.
Dok je bio u Portsmouthu, Redknapp je bio “zaljubljen” u Niku Kranjčara. Hrvatski reprezentativac bio mu je okosnica momčadi.
- Hrvati su sjajni nogometaši, ne mogu zamisliti momčad bez Hrvata. Niko Kranjčar je sjajan nogometaš, no pričao sam sa Slavenom Bilićem i on kaže da je Modrić najbolji, da je svjetska klasa - priča Redknapp.
Momčad iz istočnog Londona posljednji je put osvojila Premiership 1961. Gotovo pola stoljeća navijači Spursa čekaju naslov.
- Luka je genij - pisalo je na velikom transparentu navijača, koji su nakon dva kola otišli toliko daleko da sanjaju o naslovu. Na putu do snova Luka Modrić važan je, možda najvažniji kotačić londonske “lokomotive”.
Luka je srušio veliki Liverpool, protiv Hull Cityja ponovno je bio među najboljima. I stoga će mnogi treneri najvećom opasnošću Tottenhama označiti - Luku Modrića.
Sljedeće kolo Modrić, Ćorluka i društvo ne putuju daleko. Tek nekoliko kilometara dalje, na Upton Park. U goste West Hamu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • diehard911 20.08.2009.

    da luka hit sezone a sezona ni pocela a jesmo mi hrvati u nebesima, u p...

  • user_25749 20.08.2009.

    Kakav istocni London Totenham je na klub iz sjevernog Londona..

  • mrmakveliki 20.08.2009.

    Bez Dudua, smo tesko pobjeđivali ali bez modrića bi nam se igra skroz raspala. Hrvatska ili Totenham bez luke, ko barca bez xavia, juve bez diega, arsenal bez fabregasa, redsi bez gerarda, selo bez crkve, bez takvog igraca nema ideje, pasa u dubinu, jednostavno nema kreacije, ljudi koji mogu uz Luku zabit gol ima puno, ali ih je malo koji ga mogu zabit bez njega i zato nedaj boze da nam se genije ozljedi, popusili smo mi i spursi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare