Obavijesti

Sport

Komentari 13

Luka Modrić najveći je hit sezone u Premiershipu

Luka Modrić najveći je hit sezone u Premiershipu
1

Nakon dva odigrana kola Tottenham naših Luke Modrića i Vedrana Ćorluke vodeća je momčad Premiershipa. Nakon Liverpoola srušili su i Hull

VIDEO

Čekajte da prođu dva, tri kola. Onda ćemo moći pričati o ambicijama, rekao je branič Tottenhama Vedran Ćorluka. Dva kola su prošla, a Tottenham je vodeća momčad Premiershipa. Uz gol razliku 7-2. Nakon Liverpoola, Modrić i društvo do nogu su potukli Hull zabivši im pet komada.
- Fantastično! Protiv Liverpoola smo igrali sjajno, ali ovo protiv Hulla je recept kako igra pretendent za naslov prvaka - pričao je nakon utakmice trener Harry Redknapp.
Hvalio je prvi strateg Tottenhama trostrukog strijelca Defoea, Keana, Palaciosa... No u gotovo svakoj rečenici ne zaboravlja Luku Modrića, mozga njegove momčadi.
- Lavlje srce je u tog mladića. On je genije. Razgovarao sam s Alexom Fergusonom, s mnogim engleskim trenerima i svi ga hvale. Nema trenera na Otoku koji ga ne bi htio imati u svojoj momčadi - kaže Redknapp.
Dok je bio u Portsmouthu, Redknapp je bio “zaljubljen” u Niku Kranjčara. Hrvatski reprezentativac bio mu je okosnica momčadi.
- Hrvati su sjajni nogometaši, ne mogu zamisliti momčad bez Hrvata. Niko Kranjčar je sjajan nogometaš, no pričao sam sa Slavenom Bilićem i on kaže da je Modrić najbolji, da je svjetska klasa - priča Redknapp.
Momčad iz istočnog Londona posljednji je put osvojila Premiership 1961. Gotovo pola stoljeća navijači Spursa čekaju naslov.
- Luka je genij - pisalo je na velikom transparentu navijača, koji su nakon dva kola otišli toliko daleko da sanjaju o naslovu. Na putu do snova Luka Modrić važan je, možda najvažniji kotačić londonske “lokomotive”.
Luka je srušio veliki Liverpool, protiv Hull Cityja ponovno je bio među najboljima. I stoga će mnogi treneri najvećom opasnošću Tottenhama označiti - Luku Modrića.
Sljedeće kolo Modrić, Ćorluka i društvo ne putuju daleko. Tek nekoliko kilometara dalje, na Upton Park. U goste West Hamu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu