To je to što me zanima!

Luka Modrić ozljedio ložu na pripremama u Americi

Modrić i Pavljučenko ozlijedili su zadnje lože u Americi. To se događa kad tumarate svijetom, otkrio je ljutiti menadžer Spursa Harry Redknapp
Vidi originalni članak

Zahtjevna i prenatrpana turneja po Americi koštala je Tottenham ozljeda čak četiri igrača, a među njima je i naš Luka Modrić. Menadžer Tottenhama Harry Redknapp nije zadovoljan vodstvom kluba koji je uoči početka sezone napravio gust raspored utakmica.
- Naš je raspored sumanut. Gomilamo utakmice, a igrače ne stignem uigravati na treninzima. Luka Modrić i Roman Pavljučenko ozlijedili su svoje zadnje lože u Americi. Eto što se događa kad tumarate svijetom - rekao je nezavodoljni Redknapp kojem su se također ozljedili Pavljučenko, Palacios i Jenas.
Potonji je ozlijedio prepone na White Hart Laneu u prijateljskom srazu s Villarealom u kojem su Španjolci Spursima očitali nogometnu lekciju pobjedom od 4-1.
- Bili su Španjolci baš dobri, zar ne? Mislim da su bili izvrsni: odlična momčad koja igra vrlo dobar nogomet. Bili su opasni, tehnički dotjerani i vrlo hitri. Impresionirali su me.
Tottenham je na dosadašnjim pripremama odigrao četiri utakmice, tri u Americi (protiv NY Red Bullsa, Sporting Lisabona i San Jose Earthquakesa) te jednu na domaćem terenu protiv Villareala.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sila nebeska 30.07.2010.

    Gotovo

  • Slaven_zd 30.07.2010.

    koju ložu..svečanu??

  • hrvat20 30.07.2010.

    u nas sta god valja uvik ozlijeđeno one tuge sto nista ne znaju vjecno zdravi kad nas nece nece

Komentiraj...
Vidi sve komentare