To je to što me zanima!

Luka Modrić u Fifinoj momčadi godine, Gvardiol ipak izostao

Mladi hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol (21) odigrao je jako dobro Svjetsko prvenstvo u Kataru gdje je s Lukom Modrićem (37) i 'vatrenima' uzeo broncu, a hrvatski kapetan dobio je veliku počast od Fife
Vidi originalni članak

Konkurencija je bila žestoka, ali Hrvatska ima jednog nogometaša u najboljoj momčadi svijeta prema krovnoj svjetskoj nogometnoj organizaciji Fifi. U momčad nije upao po mnogima budući najskuplji stoper svijeta Joško Gvardiol (21), ali na popisu se našao motor kraljeva i vatrenih' te kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (37)!

Najbolje su nogometaše svijete birali upravo nogometaši, a tako smo ovaj put vidjeli i modificiranu 3-3-4 formaciju te su najviše mjesta u idealnih 11 dobili napadači. 

MARCIN OLEKSY VIDEO Poljski paranogometaš osvojio 'Puškaša': Maestralno na štakama zabio škaricama

Na golu je Thibaut Courtois iz Real Madrida, u obrani Achraf Hakimi iz PSG-a, Virgil Van Dijk iz Liverpoola i Joao Cancelo koji je iz Manchester Cityja na posudbi u minhenskom Bayernu, ispred njih su upravo naš Luka, Kevin de Bruyne iz redova 'građana' i iz drugog dijela Manchestera Casemiro, dok su ispred njih Lionel Messi i Kylian Mbappé iz PSG-a, 'kralj' Karim Benzema i napadač Cityja Erling Braut Haaland. Po nagradu je došao tek dio nogometaša.

Šesti je ovo put da se Luka našao u najboljoj jedanaestorki koju biraju nogometaši diljem svijeta, a podsjetimo, 2018. godine već je osvojio nagradu "The Best" za najboljeg nogometaša svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Kokolina12 28.02.2023.

    PA da tako je .Nema nista bez naseg Luke

  • Neil Caffrey 28.02.2023.

    Bravo Luka!

  • 28.02.2023.

    Mrzitelji Luke Modrića, kompleksno frustrirani …

Komentiraj...
Vidi sve komentare