To je to što me zanima!

Modrić oduševio i protivnike: O njegovoj poruci baš svi pričaju

Kada god pomislimo da smo vidjeli sve, Luka izmisli nešto novo u svojoj tvornici genijalnih poteza. I baš kao nas sve, opet je ostavio bez teksta Španjolce koji su sipali hvalospjeve na njegov račun. Pa nakon utakmice pokazao kakav je gospodin
Vidi originalni članak

Real Madrid je još prije dva tjedna osigurao naslov prvaka Španjolske, ali Carlo Ancelotti ništa ne prepušta slučaju. Želi da njegov stroj ostane zagrijan do velikog finala Lige prvaka protiv Liverpoola, a demonstraciju sile vidjeli smo protiv Levantea u 36. kolu La Lige.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Real je u potpuno nebitnoj utakmici za njega razbio Levante 6-0 i ispratio ga iz lige, a opet je magiju Santiago Bernabeuom prosipao čudesni Luka Modrić. Hrvatski maestro asistirao je za čak tri gola i to u prvih pola sata. 

Čarobni štapić izvadio je već u 13. minuti kada je prekrasno uposlio Ferlanda Mendyja sa svoje polovice nakon čega je 20-ak minuta kasnije poslužio Rodryga praktički na gol crti. Potom je u posljednjoj minuti regularnog dijela odigrao dupli pas sa Viniciusom koji je bio nepogrješiv. Zabio je i Benzema te se izjednačio (323) s Raulom na drugom mjesto vječnih strijelaca Reala. Hat-trick je zabio Vinicius.

Magija na djelu. Luka Modrić opet je plesao s loptom onako kako samo on zna, diktirao tempo, razigravao suigrače, znao stati kada treba, razbijao suparničke napade. I to u sasvim nebitnoj utakmici za njega. Tek zagrijavanje uoči 28. svibnja i finala protiv Liverpoola. 

Kada god pomislimo da smo vidjeli sve, Luka izmisli nešto novo u svojoj tvornici genijalnih poteza. I baš kao nas sve, opet je ostavio bez teksta Španjolce koji su sipali hvalospjeve na njegov račun. Ako nastavi ovakvim tempom s 36 godina, još malo će im nestati epiteta. 

- Modrićev recital. Kakva lopta za Mendyjev gol... Samo on to radi tako i zna što želi. Pokušao se povezati sa svima, izvlačeći sav nogomet iz sebe na oduševljenje publike. Asistirao je Rodrygu, a i Viniciusu. Radio je što je htio. Tri asistencije - napisala je Marca.

Na španjolskim internetskim proplancima piše se samo o njemu.

"Ne radi se o brzini, nego o pameti i inteligenciji", "Kakav igrač. Ne želi stati iako mu je 36 godina", "Čista magija. S 36 godina upisao je tri asistencije u prvom poluvremenu. Luka ti si genije", neki su od komentara na društvenim mrežama. 

I nakon utakmice pokazao je kakav je gospodin i čovjek. Levante se ovim porazom definitivno oprostio od La Lige zakucan na samo dno, a Luka im je napisao:

- Nikad nije lijepo vidjeti kako momčad ispada. Sretno Levanteu i njegovim navijačima - napisao je Modrić i oduševio sve, pogotovo navijače kluba iz Valencije. 

Gospodin u kopačkama i majstor na djelu. U svakom pogledu. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • gnojna družina 13.05.2022.

    Razlika je kad modric ovako nesto napise iz srca a ne kad ronaldu savjetuje PR team da bi bilo dobro da se isprica pa onda preko pet osoba šesta objavi kako se on jadan ispricava i da mu je zao. I kao faca posalje svoj potpisani dres preko sedme osobe

  • Pino Karuzz 13.05.2022.

    Mozart na terenu

  • 13.05.2022.

    Kad se sjetim vecina ga je omalovazavala prelaskom u Real,a on napravio u Realu vise nego itko sto ce napraviti na individualnoj razini!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare