Obavijesti

Sport

Komentari 45

Modrić oduševio i protivnike: O njegovoj poruci baš svi pričaju

Modrić oduševio i protivnike: O njegovoj poruci baš svi pričaju

Kada god pomislimo da smo vidjeli sve, Luka izmisli nešto novo u svojoj tvornici genijalnih poteza. I baš kao nas sve, opet je ostavio bez teksta Španjolce koji su sipali hvalospjeve na njegov račun. Pa nakon utakmice pokazao kakav je gospodin

VIDEO

Real Madrid je još prije dva tjedna osigurao naslov prvaka Španjolske, ali Carlo Ancelotti ništa ne prepušta slučaju. Želi da njegov stroj ostane zagrijan do velikog finala Lige prvaka protiv Liverpoola, a demonstraciju sile vidjeli smo protiv Levantea u 36. kolu La Lige.

Pokretanje videa...

Kondicijski trener Vlatko Vučetić otkriva tajne treninga s Lukom Modrićem 'Vjerujemo si' VIDEO

Real je u potpuno nebitnoj utakmici za njega razbio Levante 6-0 i ispratio ga iz lige, a opet je magiju Santiago Bernabeuom prosipao čudesni Luka Modrić. Hrvatski maestro asistirao je za čak tri gola i to u prvih pola sata. 

LaLiga - Real Madrid v Espanyol

Čarobni štapić izvadio je već u 13. minuti kada je prekrasno uposlio Ferlanda Mendyja sa svoje polovice nakon čega je 20-ak minuta kasnije poslužio Rodryga praktički na gol crti. Potom je u posljednjoj minuti regularnog dijela odigrao dupli pas sa Viniciusom koji je bio nepogrješiv. Zabio je i Benzema te se izjednačio (323) s Raulom na drugom mjesto vječnih strijelaca Reala. Hat-trick je zabio Vinicius.

LaLiga - Real Madrid v Levante

Magija na djelu. Luka Modrić opet je plesao s loptom onako kako samo on zna, diktirao tempo, razigravao suigrače, znao stati kada treba, razbijao suparničke napade. I to u sasvim nebitnoj utakmici za njega. Tek zagrijavanje uoči 28. svibnja i finala protiv Liverpoola. 

Kada god pomislimo da smo vidjeli sve, Luka izmisli nešto novo u svojoj tvornici genijalnih poteza. I baš kao nas sve, opet je ostavio bez teksta Španjolce koji su sipali hvalospjeve na njegov račun. Ako nastavi ovakvim tempom s 36 godina, još malo će im nestati epiteta. 

Spain - LaLiga - Atletico Madrid v Real Madrid

- Modrićev recital. Kakva lopta za Mendyjev gol... Samo on to radi tako i zna što želi. Pokušao se povezati sa svima, izvlačeći sav nogomet iz sebe na oduševljenje publike. Asistirao je Rodrygu, a i Viniciusu. Radio je što je htio. Tri asistencije - napisala je Marca.

Na španjolskim internetskim proplancima piše se samo o njemu.

"Ne radi se o brzini, nego o pameti i inteligenciji", "Kakav igrač. Ne želi stati iako mu je 36 godina", "Čista magija. S 36 godina upisao je tri asistencije u prvom poluvremenu. Luka ti si genije", neki su od komentara na društvenim mrežama. 

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Manchester City

I nakon utakmice pokazao je kakav je gospodin i čovjek. Levante se ovim porazom definitivno oprostio od La Lige zakucan na samo dno, a Luka im je napisao:

- Nikad nije lijepo vidjeti kako momčad ispada. Sretno Levanteu i njegovim navijačima - napisao je Modrić i oduševio sve, pogotovo navijače kluba iz Valencije. 

Gospodin u kopačkama i majstor na djelu. U svakom pogledu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 45

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke
ZAGREB DOČEKAO RABUZINOVO SUNCE

VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke

ZAGREB - Dinamo je na Rujevici pobijedio Rijeku 3-1 i osvojio Kup. Za nedjelju je najavljena velika fešta na Trgu bana Jelačića, ali su navijači u kasnim večernjim satima priredili doček igračima ispred Maksimira. Nekoliko stotina njih je dočekalo dinamovce pjesmom i bakljadom, igrači su bili oduševljeni, kao i prije tri tjedna nakon pobjede na Rujevici u prvenstvu. Izašli su iz autobusa i pozdravili navijače koji su bili u deliriju
Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad