To je to što me zanima!

Luka Plantić u pet rundi istukao iskusnog Cullena i osvojio WBC interkontinentalnu titulu

Plantić je nastavio dominirati u četvrtoj rundi, a u petoj je označen kraj. Nakon jednog snažnog udarca u jetru Britanac je pao i sudac je započeo brojanje
Vidi originalni članak

Hrvatski boksač Luka Plantić u njemačkom je Aschaffenburgu nadboksao iskusnog Jacka Cullena i došao do WBC interkontinentalne titule u supersrednjoj kategoriji. Plantić je od početka borbe  nametnuo svoj tempo i opravdao ulogu favorita u ovoj borbi. Britanac je znao uzvratiti, ali Plantić je sve to dobro opstruirao i blokirao sve pokušaje.

BRAVO, MATE VIDEO Pozvao Hrvata da bude 'vreća za napucavanje', on ga šokirao. Pogledajte nokaut

Prva runda bila je izjednačena. Oba borca krenula su agresivno, ali Plantić je bolje pogađao. Druga runda uvjerljivo je otišla na stranu Plantića. Plasirao je nekoliko dobrih udaraca i već je bila vidljiva šteta na na Cullenovom licu. Gledali smo dobar boks s puno izmjena. U trećoj rundi Plantić je napravio seriju udaraca koja je dobro uzdrmala Britanca i bilo je samo pitanje trenutaka kada će Cullen pasti.

VRATIO SE 'Savage' nakon slavlja: 'Moram dobiti glavu natrag pod hitno, o tome ću pričati s psiholozima'

Plantić je nastavio dominirati u četvrtoj rundi, a u petoj je označen kraj. Nakon jednog snažnog udarca u jetru Britanac je pao i sudac je započeo brojanje. Cullen se digao, ali njegov kut zatražio je prekid borbe i slavlje u hrvatskom taboru moglo je početi. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bedak11 07.04.2024.

    Sve super, al pobijedio je tipa koj ima 3 poraza u zadnjih 5 meceva i odmah prozvao canela. Nista od toga

  • ćiribu_ćiriba 07.04.2024.

    bravo Planta brate!

  • TorcidanistaTITULAsamoFRITULA 06.04.2024.

    Jdjdjdjx

Komentiraj...
Vidi sve komentare