To je to što me zanima!

Luka se pohvalio golom, a Čarli bocnuo: Taman te htjeli izvaditi

Osamnaesti Modrićev gol u hrvatskom dresu bio je pravi bombon. Krasno plasirana lopta vanjskom stranom kopačke zbog koje su ponosni u Realu. A Dalićev pomoćnik našalio se na Instagramu
Vidi originalni članak

GO - LA - ZO, napisali su na društvenim mrežama Real Madrida nakon što je neuništivi kapetan Hrvatske Luka Modrić zabio golčinu kojom je slomio hrabre Škote i nagovijestio pobjedu u Glasgowu (3-1).

POGLEDAJTE VIDEO: Majstorija Luke Modrića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Majstorija na povratnu loptu Matea Kovačića, fino plasirani udarac vanjskom stranom kopačke u gornji desni kut, izazvao je zazubice u nogometnom svijetu.

Modrić se potezom pohvalio na Instagramu. Ima i zašto.

"Nikad ne odustaj. Hrvatska 🇭🇷❤️ Sljedeća faza 💪🏻 #IznadSvihHrvatska", napisao je Luka.

Među pohvalama u komentarima, poput onih Kovačića, Dominika Livakovića, Mladena Petrića, Donne Vekić, Luke Stepančića, Ivana Dodiga, Federica Valverdea i Viniciusa Juniora iz Reala i ostalih, izdvojio se i jedan urnebesan.

Vedran Ćorluka, pomoćnik Zlatka Dalića, napisao je:

"Auuuuuu a taman te htjeli izvadit😂😂😂😂😍."

Modrić je s 35 godina i 286 dana postao najstariji strijelac Hrvatske na europskim prvenstvima, a prije 13 godina postao je i najmlađi s 22 godine i 273 dana protiv Austrije u Beču.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Janka Puszta 23.06.2021.

    Alo komentatori, pa nije vam ovo Blic.Rs. Ćorluka i Modrić su pajdaši valjda već 20 godina. Ćorluka se zeza s Modrićem preko profila, ne glumi ništ niti se reklamira. To kaj su 24 časa to skopirali i deli u novine, to ne znači da su pitali za dopuštenje, a vi se tu svadite.

  • 23.06.2021.

    bude vama spanjolska uvalila opet 6 komada. onda se hvalite golovima.naporni ste vise s tim modricem.

  • zaladilo 23.06.2021.

    Zaštun bivši igrači postaju treneri brez škole a i nevali in ni para a omladina završava zatun vakultete i nemeže se zaposlit radi njizi

Komentiraj...
Vidi sve komentare