To je to što me zanima!

Luka, što je to? Hrvata zamolili da nacrta Teksas, izblamirao se

Poznato je da u NBA momčadima uvijek vlada pozitivna, šaljiva atmosfera, a povodom nacionalnog dana Teksasa igrači su za klupske društvene mreže morali nacrtati oblik te američke savezne države
Vidi originalni članak

Hrvatski košarkaš Luka Šamanić (21) izabran je u San Antonio Spurse kao 19. pick drafta 2019. Minute dobiva na kapaljku, kako to inače biva s mladim igračima kod Gregga Popovicha, osim ako nisi, recimo, Tony Parker.

Njegovo vrijeme će doći, ne sumnjamo u to, a do tada će učiti od boljih, iskusnijih igrača i stručnog stožera, posebice legendarnog Tima Duncana.

LUKA ŠAMANIĆ OTVORENO 'Gregg Popovich me ispituje o Hrvatskoj, tatu lako pobijedim, a nikamo ne idem bez pasa...'

Poznato je da u NBA momčadima uvijek vlada pozitivna, šaljiva atmosfera, a povodom nacionalnog dana Teksasa igrači su za klupske društvene mreže dobili zadatak nacrtati oblik teritorija te američke savezne države.

Malo je reći da se hrvatski košarkaš nije 'proslavio'. Uvjerite se sami:

- Ima li nekakav poseban oblik ili - probao je Šamanić dobiti pomoć, a nakon što mu fora nije prošla, nacrtao je nekakav balon...

Šamanić je u 'rookie' sezoni odigrao tri utakmice za Spurse i pritom prosječno ubacivao pet poena, upisivao dvije asistencije i tri skoka.

Jednu je utakmicu čak i startao od prve minute i odmah zadivio. Protiv Utah Jazza je na parketu proveo ukupno 31 minutu i upisao 16 poena, šest skokova i tri asistencije.

HRVAT SVE BOLJI Šamanić natrpao Jazz, navijači u ekstazi: 'Najbolji Luka u ligi!'

Ove sezone još nije dobio pravu priliku. Dobiva tek 'garbage time', odnosno vrijeme kada je pobjednik utakmice već odlučen. U četiri nastupa proveo je tek 11 minuta na terenu.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Superheroj s Podunavlja 02.02.2021.

    Koliko Amera misli da je Dubrovnik glavni grad Hrvatske?

  • 02.02.2021.

    Da zato kaj je to opci pojam i svih 4m hrvata zna kak izgleda jedan nebitan teksas

  • Zeitgeist/ 02.02.2021.

    Znati oblik teksasa je nesto potpuno nebitno za vecinu ljudi tako da me ne cudi sto mnogi neznaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare