To je to što me zanima!

Engleski mediji hvale Kovačića: Mateo je opet pokazao klasu!

Nije na meni da zabijem 10-15 golova po sezoni, ali mogao bih zabiti ponekad, rekao je nasmijani Kova, koji je savršeno između redova protivničke obrane pronašao Lukaku prije nego što se i sam upisao u strijelce
Vidi originalni članak

Do jučer, posljednji je gol u dresu Chelseaja zabio 7. prosinca 2019, a jučer je u pobjedi 3-0 protiv Aston Ville Mateo Kovačić zabio svoj prvi gol na Stamford Bridgeu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski je veznjak, nakon odličnih predstava u dresu reprezentacije, nastavio i na klupskom planu. Kova je u trećoj ovosezonskoj premierligaškoj pobjedi Chelsea sudjelovao s golom i asistencijom!

"Dok je Romelu Lukaku ukrao sva svijetla pozornice i to zasluženo, Chelseajeva fanatična obrana, pogotov u prvom dijelu, bila je ključna za pobjedu."

"Kovačić je odigrao impresivnu utakmicu. Savršeno je između redova protivničke obrane pronašao Lukaku prije nego što se i sam upisao u strijelce u drugom dijelu", piše Chelseachronicle, dok je ESPN hrvatskom veznjaku dao ocjenu 9/10, kao i Lukakuu.

Kovačićevu asistenciju pogledajte OVDJE, a gol OVDJE.

BRAVO, MATEO! VIDEO Kovina partija godine! Čudesna asistencija za Lukakua pa prvi gol za Chelsea od 2019.

- Nije na meni da zabijem 10-15 golova po sezoni, ali mogao bih zabiti tu i tamo - rekao je nakon utakmice nasmijani Kovačić pa dodao:

- Danas je ušla, nadam se da ću nastaviti zabijati.

Londonski 'plavci' nastavljaju s odličnim predstavama. Dolaskom Lukakua, aktualni europski prvak praktički je najavio obranu naslova.

VIDEO: KOVAČIĆ ISKRENO 'Teško je ući u Lukine kopačke. Što kaže? Ostat će između nas'

- Imamo fantastične igrače, Silva nam daje mir. Mendy na golu, čista mreža za čistom mrežom. Momčad je odlična, samo se moramo nastaviti držati skupa i dalje dobivati utakmice.

POGLEDAJTE I MEČ VASE BAKOČEVIĆA I FRANCISCA BARRIA: 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 13.09.2021.

    Kovacic od kada je otisao iz Dinama dobro igra. Igrao je odlicno u Interu, nije ga Real bez razloga kupio. Igrao je dobro i u Realu al objektivno nije dobio puno prilike jer imao uzasno jaku konkurenciju. Al na kraju krajeva nije ga ni Chelsea bez veze kupio. Nije bez razloga proglasen od strane navijaca igracem godine Chelsea. Nije bez razloga bio medju prvim driblerima premiershipa. Na kraju krajeva u ekipi gdje igraju Jorghino i Kante on redovito igra. Nebi ja rekao da se on uzdize nesto posebno on cijelo vrijeme igra na visokoj razini, i vec godinama ga hvale i engleski mediji i treneri za koje igra. Samo strucnjaci u hrv ga osporavaju. Iako danas ih je malo manje, nego prosle godine.

  • PetrKropotkin 12.09.2021.

    Asistencija jača od gola, kako ga je samo našao!

  • n0h_n0h 12.09.2021.

    Pa svi ga hvale u svijetu i svima je dobar. Samo sto kod nas jos uvijek postoje neki koji ga osporavaju i kojima ne valja. Bravo Kova samo tako dalje👏👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare