To je to što me zanima!

Lukaku: Nisam zadovoljan u Chelseaju, volio bih opet u Inter

Nisam uvijek zadovoljan situacijom. Nisam uvijek zadovoljan formacijom i kako igramo, ali tu je naš trener Tuchel da određuje takve stvari, požalio se belgijski napadač
Vidi originalni članak

Belgijski nogometaš Romelu Lukaku (28) naglasio je u razgovoru za Sky Sport kako nije previše oduševljen situacijom kakva je trenutačno u njegovom Chelseaju. Ljetos ga je klub sa Stamford Bridgea platio 115 miliijuna eura.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam uvijek zadovoljan situacijom. Nisam uvijek zadovoljan formacijom i kako igramo, ali tu je naš trener Tuchel da određuje takve stvari. Potpuno sam fizički spreman i dobro se osjećam, a moram obavljati posao koji mi je namijenjen - rekao je robusni napadač čije su brojke ipak bitno pale nakon što je milanski Inter zamijenio aktualnim pobjednikom Lige prvaka.

U trinaest prvenstvenih utakmica Lukaku je postigao pet golova, dok je u Ligi prvaka dodao dva. Treba naglasiti kako je tijekom ove sezone Lukaku izbivao s travnjaka zbog ozljede skočnog zgloba, a bio je i pozitivan na korona virus.

U razgovoru se vratio i na svoj prethodni klub Inter.

- Uvijek sam govorio da volim Inter i volio bih u karijeri ponovno zaigrati za taj klub. Uistinu se tome nadam jer sam se zaljubio u Italiju. Navijače Intera također volim i želim im se ispričati ako je nespretno izgledao moj odlazak iz Milana - rekao je Lukaku koji je u šampionskoj sezoni Intera za klub zabio 24 gola uz čak deset asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zelov11 31.12.2021.

    Šeik kupuje Inter

  • Space Burek 31.12.2021.

    Čuo sam da je izjavio da su najveći klubovi na svijetu Bayern, Barca i Real. I kako je očekivao da će nakon Intera završiti u jednom od ta 3 kluba. Ako je to stvarno izjavio onda ga Chelsea treba zabetonirati na tribinu. A tu govori o nekakvoj taktici a Chelsea je s takvom taktikom uzeo LP i to s onim cirkusom od Wernera u napadu.

  • nino58 31.12.2021.

    Dosao si u malo jacu ligu od Talijanske pa ti ne pase jer ne mozes trpat ko u Italiji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare